var bendede vardı boyun fıtıgı cıktı.fızık tedavı gordum ayrıca yuzmeye gıdıyorum çok zor bır durum yasayan bılır
Ben de öyleyim.
Sürekli boyun vs egzersiz yapıyorum,hafifletiyor.
Son çalıştığım yerde,eğitim vermişlerdi.internette olan egzersizler mi yoksa doktor tavsiyesi üzerine mi?
Oldu fızık tedavı +yuzmenın faydasını gordum ayrıca masaj da ıyı gelıyor ancak hemen değil 6 ayda baya agrın azalıyorPeki yüzmenin faydası oldu mu?
Ben gece yastıksız yatıyorum düzeldi bu şekilde.
Hamam ve saunası olan bi masaj salonuna git ve tai masajı yaptır önce hamamda, saunada ya da buhar banyosunda güzelce gevşe sonra da en az 1 saat masaj yaptır yeniden doğmuş gibi olacaksın. Hamilelikten dolayı gidemiyorum çok fena oldu kulunçlarım arada kocam yapıyo ama profesyonelin yapması bambaşka.
Ahahaha aynen ben neden iyi masaj dersen sen nasıl neyin iyi geleceğini biliyosun ondan da iyi masaj yapıyosun. Saati 80 liraya hamam sauna dahil temiz yerler var fırsat sitelerini kovala ve tai masajı yaptır medikal masaj falan hikaye geçmiyo kulunçlar medikal masajda. Bi de isveç ve bali masajları var onları da araştır istersen ben denemedim. Bebeğimi kucağıma alıyım kesinlikle gidicem çok ihtiyacım var gün sayıyorum artık.işin tuhafı herkes bana gelir masaj yaptırır kimse senin gibi kulunç açamıyor elin değsin yetiyor falan diye. liseyi bile bi müdür yardımcım vardı çok tatlı bi kadındı devamsızlıktan kalmadıysam onun sayesinde bana boynunu omuzlarını falan ovdururdu
kimse bana öyle şahane masaj yapamadı "masaj" kelimesi bile beni gevşetiyorsanırım bu dediğini yapıcam :)
geçmiş olsun canım doktor fizik tedavi vs yazmadı mı hiçkızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyoromuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum var mı benim durumumda olan
geçmiş olsun canım doktor fizik tedavi vs yazmadı mı hiç
Skolyoz taraması yaptırmanı öneririm nedense teşhis etmekte zorlanıyor dr lar çünkü kısıtlı alana bakıyorlar anneniz neden ameliyat oldu?kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyoromuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum var mı benim durumumda olan
Skolyoz taraması yaptırmanı öneririm nedense teşhis etmekte zorlanıyor dr lar çünkü kısıtlı alana bakıyorlar anneniz neden ameliyat oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?