• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen ağrılar :( yıldım artık :(

ssirun

BOY:1.75 BAŞLANGIÇ:74,5 GÜNCEL:72,1 HEDEF:65
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
319
593
33
kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyor :( omuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma :( hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten :( annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum :( var mı benim durumumda olan :(

var bendede vardı boyun fıtıgı cıktı.fızık tedavı gordum ayrıca yuzmeye gıdıyorum çok zor bır durum yasayan bılır

telefona aşağı sevıyede bakmak boyuna 27 kg basınc yapıyormus normal
herseyı goz hızanıza cekeceksınız
fızık tedavı olacaksınız
agrı kesıcılerınızı ıceceksınız
o agrıları cok ıyı bılırım stresle artarlar zaten

internette olan egzersizler mi yoksa doktor tavsiyesi üzerine mi?
Son çalıştığım yerde,eğitim vermişlerdi.
İş kazaları vs konulu.
Masa başı çalışanlar için de egzersiz göstermişlerdi,onları yapıyorum.
Baş sağa sola,öne arkaya belli sayıda 20-30 ne kadar yapabilirsen.
Sırt için de dambıllarım var 1er kg.Onları kolları 90 derece yere paralel tutarak belden dönerek, çapraz sağ sol.

Hamam ve saunası olan bi masaj salonuna git ve tai masajı yaptır önce hamamda, saunada ya da buhar banyosunda güzelce gevşe sonra da en az 1 saat masaj yaptır yeniden doğmuş gibi olacaksın. Hamilelikten dolayı gidemiyorum çok fena oldu kulunçlarım arada kocam yapıyo ama profesyonelin yapması bambaşka.

Konuyu ben açtım sandım :(( aynen dediğiniz ağrılarım mevcut yıllardır. Gittikçe daha kötü oluyor. Doktor egzersiz verdi ama evde yapmak zor geliyor. Bıraktım ipin ucunu. Merak ediyorum sonum ne olacak? Önceleri boynum daha az ağrırdı. Şimdi özellikle kafamı geri atınca çok ağrı hissediyorum. Tekrar doktora giymeyi düşünüyorum. Hepimize geçmiş olsun diyorum

Ben gece yastıksız yatıyorum düzeldi bu şekilde.

yaaa hep yastıktan sıkıntılıyım zaten :( birde böyle deneyeyim
Hamam ve saunası olan bi masaj salonuna git ve tai masajı yaptır önce hamamda, saunada ya da buhar banyosunda güzelce gevşe sonra da en az 1 saat masaj yaptır yeniden doğmuş gibi olacaksın. Hamilelikten dolayı gidemiyorum çok fena oldu kulunçlarım arada kocam yapıyo ama profesyonelin yapması bambaşka.

işin tuhafı herkes bana gelir masaj yaptırır kimse senin gibi kulunç açamıyor elin değsin yetiyor falan diye. liseyi bile bi müdür yardımcım vardı çok tatlı bi kadındı devamsızlıktan kalmadıysam onun sayesinde bana boynunu omuzlarını falan ovdururdu :D
kimse bana öyle şahane masaj yapamadı "masaj" kelimesi bile beni gevşetiyor :KK22: sanırım bu dediğini yapıcam :)

işin tuhafı herkes bana gelir masaj yaptırır kimse senin gibi kulunç açamıyor elin değsin yetiyor falan diye. liseyi bile bi müdür yardımcım vardı çok tatlı bi kadındı devamsızlıktan kalmadıysam onun sayesinde bana boynunu omuzlarını falan ovdururdu :KK70:
kimse bana öyle şahane masaj yapamadı "masaj" kelimesi bile beni gevşetiyor :KK22: sanırım bu dediğini yapıcam :)
Ahahaha aynen ben neden iyi masaj dersen sen nasıl neyin iyi geleceğini biliyosun ondan da iyi masaj yapıyosun. Saati 80 liraya hamam sauna dahil temiz yerler var fırsat sitelerini kovala ve tai masajı yaptır medikal masaj falan hikaye geçmiyo kulunçlar medikal masajda. Bi de isveç ve bali masajları var onları da araştır istersen ben denemedim. Bebeğimi kucağıma alıyım kesinlikle gidicem çok ihtiyacım var gün sayıyorum artık.

ooooooooooooooooooooofffff en dertli oldugum durum...

arkadaş yazmış yukarıda once hamam sonra sauna sonra masaj..yemın ederım gıtmıs kadar oldum şuan kendımı bahamalarda tatilde hıssedıyorum :KK6:

kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyor :KK43: omuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma :KK43: hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten :KK43: annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum :KK43: var mı benim durumumda olan :KK43:
geçmiş olsun canım doktor fizik tedavi vs yazmadı mı hiç

geçmiş olsun canım doktor fizik tedavi vs yazmadı mı hiç

mr çektirmem gerekiyor ama utanarak söylüyorum iş yerimden sık sık izin alamıyorum ve bu ay sınavlarım çok diye sınavlara öncelik verdim mr için gitmedim :KK43: :KK43: :KK43:
önümüzdeki ay artık

Benimde kuluclarim taslasti artik agrisini hissetmiyorum. Boynum semsert bi krem vermisti doktor voltren mi ne o agriyi kesiyordu baya

kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyor :KK43: omuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma :KK43: hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten :KK43: annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum :KK43: var mı benim durumumda olan :KK43:
Skolyoz taraması yaptırmanı öneririm nedense teşhis etmekte zorlanıyor dr lar çünkü kısıtlı alana bakıyorlar anneniz neden ameliyat oldu?

Back