• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen adet

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Slm kızlar hayirli geceler herkese oncelikle.

Ben tam 14 gün önce adet oldum, normal günümde ve 6 gün çok yoğun bir şekilde geldi.. fakat sonrasında yine pedi batiracak şekilde lekelenmelerim devam etti. Son iki gündür de çok az peceteye geliyor pembemsi renginde. Pazartesi gunu doktora gidicem ama bunun sebebi nedir? İlk defa böyle uzun sürdü...

(3 ay önce kürtaj oldum da bununla bi ilgisi varmı bilmiyorum)....

Bilemicem tam olarak ama kiz kardesim bir ay boyunca olurdu bazen. Kist var dedi doktor. Dogum kontrol ilaci aliyordu ama birakinca yine ayni oluyordu. Bi süre sonra gecti ama

Slm kızlar hayirli geceler herkese oncelikle.

Ben tam 14 gün önce adet oldum, normal günümde ve 6 gün çok yoğun bir şekilde geldi.. fakat sonrasında yine pedi batiracak şekilde lekelenmelerim devam etti. Son iki gündür de çok az peceteye geliyor pembemsi renginde. Pazartesi gunu doktora gidicem ama bunun sebebi nedir? İlk defa böyle uzun sürdü...

(3 ay önce kürtaj oldum da bununla bi ilgisi varmı bilmiyorum)....
Canım dış gebelik olabilir bende suan seninle aynı derdeyim 24 nisan da adet oldum.sandım 6 gün yoğun geldi ve suan hala azar azar kahve rengi şekilden günlük Pet kirletiyorum perşembe Dr gttm kanımda hamile olduğum çıktı 1350 bhgc ultrasonla bakıldı kese gözükmedi cumartesi tekratbhgc yapıldı 1875 çıktı az yükselmiş dedi Dr bugün tekrar gittim kese yine gozukmedi 2924 bhgc çıktı Dr dış gebelik dedi iğne yazdı ama ben yaptırmadım yarın başka bir Dr gozukecegim

Back