bitmeyecek mi çilem :((

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
allahım yine ben ama bitmiyor çilemm bitmiyor ozet gecmem gerekirse bugun okulda son dersten bir onceki saat mudur yardimcimiz en yakin dostumla beni odasina cagirdi odada veli vardi bizi biraz bekletti iceri aldi yeniden ve notlarimizi acti sonra birden kiyafetimiz hakkinda konusmaya basladi bu arada okulda 3 tane var ikisi kadin biri erkek kadin olanlar ayni odada beraberler onlardan biri tesetturlu biri acik(ben de tesetturluyum arkadasimda) biri t biri a olsun a olan bu kiyafet ne dedi halbuki hic bir sey yok kiyafetimizde t olan notlari da kotu zaten hocam dedi a ise ne beklenir ki hocam bunlardan dedi ama biz ne oldugunu anlamadik bile sonra a olan kapaliysaniz kapaliliginizi bilin oralarda buralarda surtmeyin dedi ama yanindakinin giyinisi daha acik ve beter sizce su dedigi laf yenilip yutulur mu? hem noldugunu anlamadim hem de namusuma laf edildi yeter artik cilem bitmiyor

Bir kız, bir İster kapalı ister açık olsun kimse size “oralarda buralarda sürtmeyin” gibi bir ifade kullanamaz. Okul sırasında öğretmenin veya müdürün senin okul kurallarına uymandan veya derslerinden sorumludur, dışarıda nerede gezdiğin onu ilgilendirmez. Maalesef bir dahaki sefere uyar derdim ama Türkiye’deki bazı hocalar pek bir hiyerarşi sevdalısı, maksat birini altta görsün, ezsin veya aşağılasın. Yine de ailenle paylaşmanda bir fayda var. Böyle şeyler sineye çekildikçe artıyor ne yazık ki.

Back