Banyo Dekorasyonu Bitmemiş banyom.. bu fayanslara ne renk dolap daha cok yakısır??

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
323
İzmir
$2014-06-17 19.46.39.webp$2014-06-17 19.49.58.webp$2014-06-17 19.47.36.webp$2014-06-17 19.50.59.webp

yok mu fikirlerini paylaşacak olan birileri.. altlar metalik gri üstler beyaz ve beyaz cimston tezgah düşünüyrum fikirlere acıgım.

Nişanlım orda calısıyorda bnde ogrendm artık :) ondan sordm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet pek bilmiyor insalar normalde bu arada nişanlına sorar mısın biz 1. kalite diye aldık fayansları ama dekorlardan biri defoluymuş usta farketmemiş ve döşemiş. aldıgımız yer getirseydiniz değiştirirdik dedi ama iş işten geçti tabi. acaba fabrikaya resmini filan yollasam bişey yapamazlar mı en azından yedek yollarlar mı ya da ödeme falan. dekorun bi tanesi 35 tl ydi sanırım. az değil aslında.

bence beyaz değil de krem rengi kırık beyaz bir dolap daha hoş olur ama bulabilirmisin bilmiyorum
banyo dolaplarında pek renk alternatifi yok

bence beyaz değil de krem rengi kırık beyaz bir dolap daha hoş olur ama bulabilirmisin bilmiyorum

bende takino ile aynı görüşteyim.beyaz yerine sedefli kırık beyaz ,böyle inci rengi gibi bir renk hoş olur gibi.metal çıtalarla da tamamlanır.

Back
X