• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek uzere olan iliskim

hani merak eder şeytan dürter sorar anlarım da o kim oluyor da bekaret kontrolü isteyebiliyor?
ne zannediyor kendini, ne cüret?
bir kadın bu kadar aşağılanabilir mi?
neden sabır gösteriyorsunuz?

o da getirsin madem bakir olduğunun kanıtını...
Isin tuhaf kismi su ki kendisinin boyle birsey yapmadigini soyluyor.

Isin tuhaf kismi su ki kendisinin boyle birsey yapmadigini soyluyor.

hıhımmm kesin öyledir. madem öyle siz de iddia edin, yaşamadım kimseyle bir şey deyin. böyle bir adama niye dürüst davranıyorsunuz?
farzedelim ki yapmamış ama bu o adamın bir sığır olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
keşke bir şeyler yaşasaydı da biraz kadın ruhundan anlasaydı.

Zara takilan erkekler kadar...

Zari korumak disinda her seyi yapip bekaretiyle ovunen kadinlar da var.

O nedenle onun bakis acisininin tuhafligini bir kenara koyalim.

Ne yapmaniz gerektigini sormak icin konu actiginiza gore siz de bu meselenin asilabilirligini sorguluyorsunuz.

Bu cocuk onceki iliskilerinize kafaya takmis...

Bekaret testi isteyecek kadar da kafayi bozmussa iliskinizin suremeyecegi asikar.

Soylediklerinden pisman olup hicbir sey olmamis gibi devam etme karari alsaniz bile...

Uc gune kalmaz sizi de kendini de yer bitirir bu cocuk yani bu is bitmis.

evet haklisiniz fakat bir anda kestirip atmak cok zor.

hıhımmm kesin öyledir. madem öyle siz de iddia edin, yaşamadım kimseyle bir şey deyin. böyle bir adama niye dürüst davranıyorsunuz?
farzedelim ki yapmamış ama bu o adamın bir sığır olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
keşke bir şeyler yaşasaydı da biraz kadın ruhundan anlasaydı.
Keske ama bizi anlamalari cok zor.

Adam resmen hoduk. Kadin ruhundan anlamayan biri... Birden kestirip atmak gerek. Boyle biriyle zaman harcamak bile yanlis

tek kotu ozelligi dediginiz sey hayatini karartabilir bunun farkinda misin?hadi simdi bekaret testi verdin kanitladin zar saglam..
evlendikten sonra nolcak? su sana kas yapan goz yapan bilmem kimle yattin mi,yatmadigini nerden bileyim..beni aldattin mi hic? zaten sen x`le opusmussun,filancayla yapmadigini nerden bileyim....bu sorular suclamalar tukenmeyecek haberin olsun:KK43:
kendine boyle bir hayati reva goruyorsan bu manyakla devam et..
ama insan gibi yasamak istiyorsan INSAN bul boyle bi odun yerine..En Büyük KK
ve bidaha asla ve asla kimseye opustugunu dahi soyleme,bu senin ozelin..kimseyi ilgilendirmez..

bekaret testi istemekte neymiş be o da adamım diye ortadamı geziyor. boşver onu sen yoluna bak bacım .. bi cacıkm olmazz:mad::KK12::KK12:

anladığım kadarıyla konu sahibesi bu durumu kendine bir hakaret olarak görmüyor ve bu yüzden ilişkiyi bitirmeyecek.
sanırım O'nu nasıl inandırırım kısmı daha çok ilgisini çekiyor. ne yapsam da adam benden şüphe duymasa? en büyük sıkıntısı şu an. bir kadının bu derece kuvvetsiz oluşunu asla kabullenemiyorum, çok da zoruma gidiyor.
işin açık hali şu ki bu adam takıntılı biri.
gidişat belli konu sahibi bakire olduğunu kanıtlayacak ve kendini düşebileceği en değersiz duruma düşürecek ama adam öpüşmeyi asla ve asla unutmayacak. namuslu bir erkek olduğu için değil ama ciddi obsesyonları olduğu için.
konu sahibesi ilişki sırasında hata yapmazsa iş evliliğe gidebilir ancak sıkıntı burada da bitmez.
bu karakterde biri evlenip kadın olduktan sonra bile konu sahibesini rahat bırakmayacak.
o adam sana mı baktı
sen mi cesaret verdin
filanca sana gülümsedi yoksa bir şey mi var diye diye gittikçe derinleştirecek.
yarın bir gün bu adam çocukların benden olduğuna dair kanıt istiyorum DNA testi yaptıracağız dediğinde yine sineye mi çekeceksiniz konu sahibesi?
tehlikeyi görmüyor musunuz?
zerre kadar değer görmediğinizi, kendini rahatlatmak için sizin o muayenede neler yaşayacağınızı zerre umursamayan biriyle beraber olduğunuzu görmüyor musunuz?

lütfen cevap vermeyin çünkü hep napalım, öyle oluyor işte şeklinde kadere boyun eğmiş mahkumlar gibi konuluyorsunuz ve hemcinsimde gördüğüm zayıflık beni çıldırtıyor.

Bekaret testi isteyen bir zihniyetten midem bulandı. Siz bir de sevgilisiniz bu adamla. Silkinin, bir kendinize gelin.

E sen oyle anlatirsan o da tepkiyi verir tabi.her zaman el degmemis oldugunuzu ona ozel oldugunuzu hissettirmelisinizki iliskiniz uzum omurlu olsun

Merhaba kizlar
Ablamin bir sorunu var.uyeligi olmadigi icin kendi hesabimdan yaziyorum.simdiden okuyup yorum yapanlara. Tesekkur. Ederim.
Kizlar benim 1,5 senelik su zamana kadar mutlu surmus bir birlikteligim var.Benim gecmisimi cok irdeliyor ve bu sebepten dolayi iliskimiz kopma noktasina geldi.Gecmiste yasadigim olaylar ise bana kalirsa cok buyutulecek seyler degil ancak o cok onemsiyor
Bundan once iki erkek arkadasim oldu.ilkiyle birkac kez opustum.onunla da ciddi dusunuyordum ancak olmadi beni cok uzdu ve ayrildik.Su anki erkek arkadasim benden bunlari ogrenmek istediginde ilk basta cekindim ve anlatmadim ancak daha sonra eski erkek arkadasimla yasadiklarimi anlattim.boyle seylere cok onem veren birisi ve inanin ki tek kotu ozelligi de bu.bu olanlari ogrendikten sonra cok tepki gosterdi ve kavga ettik.ayni zamanda benden bekaret testi de istedi.yaptirmadim tabii ki de.bir haftadir aramiz cok kotu yuzden.simdi sizden tavsiye istiyorum kizlar sizce ne yapmaliyim.hepinize simdiden cok tesekkur ederim.

tek kötü özelliği bu demek direkt kendisi her b*ku yiyen karaktersizin teki aslında ama örtbas etmek için kendini haklı çıkarmak için benim geçmişime kafayı takmış

demektir bence

Bekaret testi istemek mi :KK57: Siz uğradığınız hakaretin farkında mısınız ? Gerçekten bundan daha onur kırıcı bir şey düşünemiyorum. Yol yakınken ayrılın, yolunuza bakın derim.

Back
X