bitmek bilmeyen parfüm arayışım için yardım:)

ladyskywalker

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
39
0
16
İstanbul
Merhaba, kendimi bildim bileli kokular konusunda çok hassas ve seçiciyim. Hayatımda beğendiğim yalnızca iki koku oldu. Hypnose ve desire me.
Desire me bildiğim kadarıyla açık olarak bulunmuyor. (eğer aksine tanık olursanız yani açığı varsa hemen söyleyin!!:) Orjinal parfümlere de para
yığabilecek biri değilim açıkçası. hypnose uzun zamandır kullandığım bir parfüm şimdi yeni bir koku arayışındayım tarifim ise şöyle:
Fresh kategorisine girecek,aşırı baharatlı ve şekerli bir parfüm kesinlikle olmasın!
Fresh kokuları ıslak mendil ve deterjan kokusuna benzetiyorum ve beğenmiyorum. Aşırı baharatlılar esmerler ve orta yaşlılara uygun bence. şekerli kokuları
da uzun süre koklayamıyorum. Anlayacağınız üzere işim hayli zor,orta ağırlıkta bir parfüm arıyorum. Önerileriniz varsa çok mutlu olucam:)

Desire me parfümevi.com'da açık olarak var. Fiyatı 11lira olmalı.
O sitede nice parfümün açığı var, fakat benzetebilmişler midir bilemem.

Son düzenleme:
tam aradığın kokuyu söylüyorum sonra bana dua ediceksin RUSH 2 mükemmel ötesi doldurmaları da güzel dp ii yapmış mesela bi bak derim

givenchy very irresistible çok iyi,benim de parfüm seçerken aradığım özellikler seninki gibi o yüzden beğenebilirsin,ben de parfüme fazla para vermekten yana değilim loristen almıştım ben gayet kalıcıydı yine almayı düşünüyorum hatta :)

1-2 gün önce ben de aldım onu loristen gerçekten kalıcı ve hoş :) başka önerilerini kesinlikle bekliyorum öyleyse! :)

1-2 gün önce ben de aldım onu loristen gerçekten kalıcı ve hoş :) başka önerilerini kesinlikle bekliyorum öyleyse! :)

bir de armani she almıştım onu da çok severek kullanmıştım ama iki çeşit sanırım onlar,parfüm kodunu söylerdim ama hatırlayamıyorum,o yüzden alacağım zaman ikisine de koklar kokusunu duyunca hatırlarım diye düşünüyorum :) zaten diğeri baya ağır gelmişti bana,sen de gidip denersen güzel olanını ayırt edebileceğini düşünüyorum

gerçekten parfüm zevkimiz benziyor çünkü armani she de kullandım başka başka :):)

evet :) sen de bi parfüm keşfettiğinde bekliyorum hatta bi kaç güne ben de parfüm arayışına girmeyi düşünüyorum önerilerin varsa onları da bekliyorum

chloe-love hoşuma gitmişti 1 şişeyi bitirdim 2.yi aldım hatta. her şey o an başladı 2. şişeyi aldığımda daha farklı kokuyordu ve kullanmadım belki de sıkılmışımdır onunla ilgilidir,loristen almıştım fakat bargelloyu daha başarılı buluyorlarmış chloe-love konusunda. listeye ekle bir kokla eğer koklamadıysan:)

kodu neydi acaba hatırlıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…