- Konu Sahibi ladyskywalker
-
Merhaba, kendimi bildim bileli kokular konusunda çok hassas ve seçiciyim. Hayatımda beğendiğim yalnızca iki koku oldu. Hypnose ve desire me.
Desire me bildiğim kadarıyla açık olarak bulunmuyor. (eğer aksine tanık olursanız yani açığı varsa hemen söyleyin!!:) Orjinal parfümlere de para
yığabilecek biri değilim açıkçası. hypnose uzun zamandır kullandığım bir parfüm şimdi yeni bir koku arayışındayım tarifim ise şöyle:
Fresh kategorisine girecek,aşırı baharatlı ve şekerli bir parfüm kesinlikle olmasın!
Fresh kokuları ıslak mendil ve deterjan kokusuna benzetiyorum ve beğenmiyorum. Aşırı baharatlılar esmerler ve orta yaşlılara uygun bence. şekerli kokuları
da uzun süre koklayamıyorum. Anlayacağınız üzere işim hayli zor,orta ağırlıkta bir parfüm arıyorum. Önerileriniz varsa çok mutlu olucam:)
hemen bakacağım!! :)tam aradığın kokuyu söylüyorum sonra bana dua ediceksinRUSH 2 mükemmel ötesi doldurmaları da güzel dp ii yapmış mesela bi bak derim
Fergie bana hafif gelmişti fakat naomiyi kısa bir süre kullandım önerilerin için çok teşekkürler:)Fergie Outspoken veya Naomi öneririm.
Teşekkürler bakacağım :)emotion violet reward musk ve caldi on favorilerim tavsiye ederim
Merhaba, kendimi bildim bileli kokular konusunda çok hassas ve seçiciyim. Hayatımda beğendiğim yalnızca iki koku oldu. Hypnose ve desire me.
Desire me bildiğim kadarıyla açık olarak bulunmuyor. (eğer aksine tanık olursanız yani açığı varsa hemen söyleyin!!:) Orjinal parfümlere de para
yığabilecek biri değilim açıkçası. hypnose uzun zamandır kullandığım bir parfüm şimdi yeni bir koku arayışındayım tarifim ise şöyle:
Fresh kategorisine girecek,aşırı baharatlı ve şekerli bir parfüm kesinlikle olmasın!
Fresh kokuları ıslak mendil ve deterjan kokusuna benzetiyorum ve beğenmiyorum. Aşırı baharatlılar esmerler ve orta yaşlılara uygun bence. şekerli kokuları
da uzun süre koklayamıyorum. Anlayacağınız üzere işim hayli zor,orta ağırlıkta bir parfüm arıyorum. Önerileriniz varsa çok mutlu olucam:)
givenchy very irresistible çok iyi,benim de parfüm seçerken aradığım özellikler seninki gibi o yüzden beğenebilirsin,ben de parfüme fazla para vermekten yana değilim loristen almıştım ben gayet kalıcıydı yine almayı düşünüyorum hatta :)
1-2 gün önce ben de aldım onu loristen gerçekten kalıcı ve hoş :) başka önerilerini kesinlikle bekliyorum öyleyse! :)
bir de armani she almıştım onu da çok severek kullanmıştım ama iki çeşit sanırım onlar,parfüm kodunu söylerdim ama hatırlayamıyorum,o yüzden alacağım zaman ikisine de koklar kokusunu duyunca hatırlarım diye düşünüyorum :) zaten diğeri baya ağır gelmişti bana,sen de gidip denersen güzel olanını ayırt edebileceğini düşünüyorum
gerçekten parfüm zevkimiz benziyor çünkü armani she de kullandımbaşka başka :):)
chance bana hafif geldi ama orjinalini koklamadım açık parfümden de kaynaklanıyor olabilir tabiyok artıkchanel chance? :)
chance bana hafif geldi ama orjinalini koklamadım açık parfümden de kaynaklanıyor olabilir tabi
olabilir ben de yazın kullanmıştım zaten onu sıcak havalarda çok hafif sürünce hoş bi kokusu oluyor,tenden tene de farkediyor
tekrar bir koklıyım en iyisi:) lorisinkini mi kullanmıştın?
evet :) sen de bi parfüm keşfettiğinde bekliyorum hatta bi kaç güne ben de parfüm arayışına girmeyi düşünüyorum önerilerin varsa onları da bekliyorum
chloe-love hoşuma gitmişti 1 şişeyi bitirdim 2.yi aldım hatta. her şey o an başladı 2. şişeyi aldığımda daha farklı kokuyorduve kullanmadım belki de sıkılmışımdır onunla ilgilidir,loristen almıştım fakat bargelloyu daha başarılı buluyorlarmış chloe-love konusunda. listeye ekle bir kokla eğer koklamadıysan:)
kodu neydi acaba hatırlıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?