• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen mide bulantisi kilo kaybi

Eğer ateş varsa mikrop da olması lazım. Mide, bağırsak, safra kesesi, pankreas;
bu organlarda ki herhangi bir sorun, enfeksiyon hatta üşütme bile; bulantı halsizlik ateş yapabilir. Gaita ve idrar tahlili yaptırın; iç organlara ultrasonla baktırın.
Bulantı için; bana hamilelikte kraker ve soda çok iyi geliyor ama size de faydası olur mu bilmiyorum.
Mevsimsel ya da strese bağlı bir durum da olabilir.Geçmiş olsun; biran önce iyileşirsiniz inşaallah.
soda olabilir evet

merhabalar herkese
son 1 haftadir bir turlu gecmeyen bazen ateslenmeme sebep olan ve 1 hafta icinde sebepsiz 4 kilo vermeme neden olan bir rahatsizligim var tam kan bakildi enfeksiyon falan hic bir sey yok hatta hersey cok normal
salgin desem etrafimda benden baska kimsede boyle bir sikayet duymadim
9 aylik bir kizim var evde bakmam gereken ama okadar halsizlesiyorum ki bazen ayakta duracak dermanim olmuyor mide bulantisina cozum olacak bir yonteminiz varmidir acaba

Nasıl oldunuz? Doktora gittiniz mi?

evet gittim mide bulantilarim kolesteroldenmis kilo vermemdeki sebebide mide bulantilarima bagladi cunku hic bir sebep yok diyet verdi suan iyiyim

Back