- 17 Aralık 2015
- 26.631
- 48.562
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
yok degilimdir ya dahiliyeci sormustu bence bir beta hcg de istemiatir her ihtimale karsi sonuclar acip bakabilecegim bir hastanede degilBen de hamilelik olabilir mi dicektim? Pkoyla hic ilgisi olmayabiliyor bu durumun ama panda olayını bilemem tabi :)
gastrionterolojiye git mide icin... midedr agri yaanma kabizlik varsa mideyr yada barsaklara bakarlar kameraylbunun icin hangi birime gitmem gerekiyor acaba yani bagirsakta problem olsa kanda cikmazmiydi dahiliyeye gitmistim kan icin
merhabalar herkese
son 1 haftadir bir turlu gecmeyen bazen ateslenmeme sebep olan ve 1 hafta icinde sebepsiz 4 kilo vermeme neden olan bir rahatsizligim var tam kan bakildi enfeksiyon falan hic bir sey yok hatta hersey cok normal
salgin desem etrafimda benden baska kimsede boyle bir sikayet duymadim
9 aylik bir kizim var evde bakmam gereken ama okadar halsizlesiyorum ki bazen ayakta duracak dermanim olmuyor mide bulantisina cozum olacak bir yonteminiz varmidir acaba
dahiliyecinin aldigi kabda enfeksiyon cikmadi ama bence var bi sorun romatizmadan supheleniyorum ama oda mide bulantisi yapmaz sanirim tekrardan iyi bir dahiliyeye ve gastroya gidecegim
idrara bakilmadi ben sikayetlerimi soyleyince dr kan aldi idrar falan gerek gormedi sanirim iyi bir arastirma hastanesine gitmem gerekiyor sanirimIdrar yolu enfeksyonu olabilirmi ? Kan demissiniz ama idrar tahlinizden bahsetmemissiniz.
egitim ve arastirma hastanesine gidecegim bu sefer bildigim bir hastane didik didik etmeden birakmiyorlar bu soylediginizide isteyecegim dr danSizin medikal geçmişiniz ve diğer belirtilerinizi bilmiyorum ancak bu söylediklerin bazı lenf hastalıklarında gördüğümüz semptomlar. Emin olmak için öncelikle lenf nodu muayenesi yapılması gerekiyor, bunu dahiliye uzmanı da yapar, hematolog da yapar. Romatizmal hastalıklar genelde eklem ağrıları, döküntülerle seyreder.
Lenf hastalığı ihtimalinin elenmesi gerekiyor önce. O sebeple dahiliyeci ya da hematoloğa gidin bir an önce. Dahiliyeci atlarsa siz söyleyin lenf nodu muayesini yapmasını.
kabizlik var evet ama agri yanma yok mide bulantisi var sadecegastrionterolojiye git mide icin... midedr agri yaanma kabizlik varsa mideyr yada barsaklara bakarlar kamerayl
hamile değilseniz reflünüz olabilir.merhabalar herkese
son 1 haftadir bir turlu gecmeyen bazen ateslenmeme sebep olan ve 1 hafta icinde sebepsiz 4 kilo vermeme neden olan bir rahatsizligim var tam kan bakildi enfeksiyon falan hic bir sey yok hatta hersey cok normal
9 aylik bir kizim var evde bakmam gereken ama okadar halsizlesiyorum ki bazen ayakta duracak dermanim olmuyor mide bulantisina cozum olacak bir yonteminiz varmidir acaba
bagirsaklarda sikinti vardir o zaman git gastroenterelojiye valla omur curuttu ne bolummus ☺ ona git yani... gecmis olsunkabizlik var evet ama agri yanma yok mide bulantisi var sadece
Annem geçen sene tam bu zamanlarda bu tarz bir hastalığa yakalandı . 13 kilo verdi 40 günde. Eyvah dedik kadın kötü hastalığa yakalandı.Her türlü test tahlil yapıldı . Yok yok yok . Valla bana günün sonunda bir doktor ismi önerdiler .O adam anneme bağırsakta ve midede divertikül teşhisi koydu . Bir çeşit yaraymış .kolonoskopi, endoskopi ,ilaç vs derken düzeldi.Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şimdide verdiği 13 kilonun yerine 18 kilo aldımerhabalar herkese
vallahi bilmiyorum ki aslinda stresim hep ayni diyorum ama dusununce ayni degil maalesef dun gece onu farkettim stresten ellerim falan titriyo resmen ne olacak ne cikacak bakalimAnnem geçen sene tam bu zamanlarda bu tarz bir hastalığa yakalandı . 13 kilo verdi 40 günde. Eyvah dedik kadın kötü hastalığa yakalandı.Her türlü test tahlil yapıldı . Yok yok yok . Valla bana günün sonunda bir doktor ismi önerdiler .O adam anneme bağırsakta ve midede divertikül teşhisi koydu . Bir çeşit yaraymış .kolonoskopi, endoskopi ,ilaç vs derken düzeldi.Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şimdide verdiği 13 kilonun yerine 18 kilo aldı
kiloya takilmadim aslinda cok fazla hic gecmeyen mide bulantisi cok kotu bir sey biriyle konusurken falan suratina dogru puskurtecekmis gibi yasiyorum yasam kalitemi etkiliyo resmenBen hamilesiniz sandim da siz pandalar diyince...
Gecmis olsun
Insallah ciddi bir sey yoktur
Bu ara ben de cok kilo kaybi yasadim. Kontrolsuz olunca cok kotu bir durum
su icsem cikariyorum dun geceden beri takildikca dahada beterlesiyo sanirim strese giriyorumBence tekrar kontrolden geçmelisin. Zor kilo veren birinin 1 haftada 4 kilo vermesi hiç normal değil .doktorun bulantı için ilaç önermedi mi ? Alternatif olarak kekik kaynatıp suyunu içebilirsin.nane de iyi gelir ,haşlanmış patates de ..
keskin nane yağları var ,al kokla ,çok iyi geliyor .yalnız hemen bir hastaneye gitsu icsem cikariyorum dun geceden beri takildikca dahada beterlesiyo sanirim strese giriyorum
Eğer ateş varsa mikrop da olması lazım. Mide, bağırsak, safra kesesi, pankreas;merhabalar herkese
nane kokluyorum biraz iyi geliyor yada naneli sekerkeskin nane yağları var ,al kokla ,çok iyi geliyor .yalnız hemen bir hastaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?