bitmek bilmeyen mide bulantisi kilo kaybi

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.624
48.556
598
merhabalar herkese
son 1 haftadir bir turlu gecmeyen bazen ateslenmeme sebep olan ve 1 hafta icinde sebepsiz 4 kilo vermeme neden olan bir rahatsizligim var tam kan bakildi enfeksiyon falan hic bir sey yok hatta hersey cok normal
salgin desem etrafimda benden baska kimsede boyle bir sikayet duymadim
9 aylik bir kizim var evde bakmam gereken ama okadar halsizlesiyorum ki bazen ayakta duracak dermanim olmuyor mide bulantisina cozum olacak bir yonteminiz varmidir acaba

Psikolojiktir muhtemelen konu sahibi. Bu sıralar stres içinde misiniz ya da kafanıza taktığınız birşeyler mi var ?

Psikolojiktir muhtemelen konu sahibi. Bu sıralar stres içinde misiniz ya da kafanıza taktığınız birşeyler mi var ?
yani ben hep stresli bir insanim aslinda ama bu ara ekstradan kafama taktigim hic bir sey yok aslinda herzamanki halimdeyim yani psikolojik olarak

yanma varmı midende reflü ülser de nide byşnması yapar . ac kalmakta bu bulnatıyı arttırır .

Bağırsaklarıniza baktırın

yanma varmı midende reflü ülser de nide byşnması yapar . ac kalmakta bu bulnatıyı arttırır .
yanma yok kilo vermeme bu yuzden sasiyorum cunku ben gercekten iyi yemek yiyen bir insanim mutfagin onunden gecsem kilo alan bir tipim yani hayatim boyuncada boyle oldu benim normalde 4 kilo vermek icin 3 ay cok sıkı bir diyet yapmam lazim pko hastasiyim normalde acaba bununla ilgili bir seymi oldu ki

bunun icin hangi birime gitmem gerekiyor acaba yani bagirsakta problem olsa kanda cikmazmiydi dahiliyeye gitmistim kan icin
Gastroenteroloji bölümüne gidiniz.Gaita testi yapsinlar Ateşiniz olduğu için yazıyorum.
Çok geçmiş olsun bu arada..

bunun icin hangi birime gitmem gerekiyor acaba yani bagirsakta problem olsa kanda cikmazmiydi dahiliyeye gitmistim kan icin

Her testi yapmıyorlar kendilerince gerekli gördüklerine bakıyorlar . Şikayetleriniz devam ederse tekrar gidin baksınlar. Normal değil semptomlarınız. Geçmiş olsun.

Her testi yapmıyorlar kendilerince gerekli gördüklerine bakıyorlar . Şikayetleriniz devam ederse tekrar gidin baksınlar. Normal değil semptomlarınız. Geçmiş olsun.
tesekkur ederim pazartesi tekrar gidecegim

Geçmiş olsun.
Normal yemeye devam ettiğiniz halde mi kilo verdiniz? Ateşiniz kaç dereceye kadar çıkıyor? Gece terlemeleriniz var mı?

Geçmiş olsun.
Normal yemeye devam ettiğiniz halde mi kilo verdiniz? Ateşiniz kaç dereceye kadar çıkıyor? Gece terlemeleriniz var mı?
evet yemem normal ama kilo kaybim var atesim bi gece 39.8 e kadar cikti atesim olmasa bile sac diplerimden dahi su gibi ter akiyor sanki 40 derece sicakta gunesin altinda oturuyormusum gibi

Geçmiş olsun mutlaka bir doktora gidin.Bir hafta içinde 4 kilo vermiş olmanız normal değil

evet yemem normal ama kilo kaybim var atesim bi gece 39.8 e kadar cikti atesim olmasa bile sac diplerimden dahi su gibi ter akiyor sanki 40 derece sicakta gunesin altinda oturuyormusum gibi

Tekrar bir dahiliye uzmanına gidin, ihmal etmeyin. Hatta randevu alabilirseniz direkt hematolojiye de gidebilirsiniz.
Normal olmayan bir durum var. Enfeksiyonlar da buna sebep olabilir, umarım basit bir şeydir, geçmiş olsun tekrar.

Tekrar bir dahiliye uzmanına gidin, ihmal etmeyin. Hatta randevu alabilirseniz direkt hematolojiye de gidebilirsiniz.
Normal olmayan bir durum var. Enfeksiyonlar da buna sebep olabilir, umarım basit bir şeydir, geçmiş olsun tekrar.
dahiliyecinin aldigi kabda enfeksiyon cikmadi ama bence var bi sorun romatizmadan supheleniyorum ama oda mide bulantisi yapmaz sanirim tekrardan iyi bir dahiliyeye ve gastroya gidecegim

Ben de hamilelik olabilir mi dicektim? Pkoyla hic ilgisi olmayabiliyor bu durumun ama panda olayını bilemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…