- 13 Mayıs 2024
- 47
- 16
- 3
- 21
- Konu Sahibi arasveurasinannesi
-
Bekledikçe böyle.oldu bende anlamadımİlk 10 dkyı baz alın. Sonrasında çöpe atın. Bende de öyleydi maalesef o yüzden ilk 10 dk bakıp sonra çöpe atıyordum umutlanmamak için. Nitekim varsa zaten şak diye belli ediyor kendini 10 dk içinde.
Sonuç noldu ? Adet oldunuz mu ?Bekledikçe böyle.oldu bende anlamadım
Ay maşallah çok sevindim sağ salim kucağınıza alın kaç çıktı beta adetiniz gecikmiş miydiHayır 4+1 haftalık gebeyim
Beta bakmadik daha yarın kan verecegimAy maşallah çok sevindim sağ salim kucağınıza alın kaç çıktı beta adetiniz gecikmiş miydi
Beta bakmadik daha yarın kan verecegim Eki Görüntüle 3448798
[/QUOTEAdetinize kaç gün varken böyle cikiyordu testlerBıktım bu kuruma çizgilerinden 4 gündür sürekli kuruma çizgisi farklı markada denedim yine kuruma çizgisi ilk bişe yok sonra 3 saat sonra çizgi çıkıyor bugünde aynı oldu bu sefer 2 saat sonra kuruma çizgisi verdi burda bir yazıda çamaşır suyu testi yapmış bir kadın dediği gibi çıktı testim ve o da hamileymiş acaba diyorum neden çıkıyor bu testler ilk gebeligimde adet gecikmeis görmeden testim çıkmamıştı bu da mı böyle olacak acaba yumurtlama günü değerl
OlurBende yaptım ama daha adetime bir hafta var kan versem yarın belli olur mu bilemedim
Evet belli olur verebilirsinBende yaptım ama daha adetime bir hafta var kan versem yarın belli olur mu bilemedim
Ne sonuc cikmisdi birde bakinca pembe renkmiydiBende yaptım ama daha adetime bir hafta var kan versem yarın belli olur mu bilemedim
Bir şey çıkmadı negatif testler yanıltıyor demekkiNe sonuc cikmisdi birde bakinca pembe renkmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?