• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen kanamam

serbet

herkesi seviyorum
Kayıtlı Üye
merhaba hanımlar benim sorunum şu ben en son ocak 27 sinde adet oldum ondan öncede düzensizligim vardı zaten ama bu yaşıma kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım ben
neyse enson 0cak 27 de demiştim oldum diye ögündür bu gündür benim hala kanamam devam ediyo ama sürekli degil ara sıra geliyo
neden böyle oldu anlamadım sizlerinde böyle bi sorunla karşılaştıgınız oldumu
burda okadar çok adet sorunu kadın hastalıkları yaşan arkadaşlarımız varki benki bana yardımcı olursunuz diye düşündüm
nedenleri nedir acaba dr gitmedim gitmek istiyorum aslında ama cesaret edemedim sanırım bilmiyorum
daha öncesindede dr gitmiştim hormon testi yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı gayet saglıklı gözüküyosun dendi ama sonuç aynı
ben 3 yıllık evliyim çocugum yok :CüvCüv:oluyomu olmuyomu bilmiyorum daha önce hiç bir girişimimiz olmadı daha istemiyoruz
:ecrin_bebek:ya olmazsa diye çok korkuyorum

canım bence vakit kaybetmeden bi dr görün önemsiz bişey olmasının yanında önemli bi nedende olabilir. yaklaşık bir sene önce aynı durum bendede oldu önemsiz bişey diye gittiğimde meğersem ben bebeğimi düşürüyormuşum. sende de böyle olacak diye bişey yok ama en iyi cevabı dr verecektir sana şimdiden geçmiş olsun

Back