• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri ve Cilt Hastalıkları Bitmek bilmeyen cilt kaşıntısı?

Bana demedi cildiye kaç kez de gittim çok geçmiş olsun canım benim
Merhaba bir çaresini buldunuz mu bende de bu kaşıntı var gün boyu hiçbir şey yok ne zaman pijamalarımı giysem kaşınmaya başlıyorum cildiyeye bir kaç kere gittim ama hep aynı kremi veriyorlar ve pek etki etmiyor kendim nemlendirici sürüyorum 1 saat kalıyor sonra yine başlıyor ve 7 yaşımda başladı bu ve hâlâ aynı

Merhaba bir çaresini buldunuz mu bende de bu kaşıntı var gün boyu hiçbir şey yok ne zaman pijamalarımı giysem kaşınmaya başlıyorum cildiyeye bir kaç kere gittim ama hep aynı kremi veriyorlar ve pek etki etmiyor kendim nemlendirici sürüyorum 1 saat kalıyor sonra yine başlıyor ve 7 yaşımda başladı bu ve hâlâ aynı
İki gün önce alerji hapına ve kremine başladım deniyorum su an ama tamamen geçmiş değil çok üzüldüm sizin için. Zeytinyağli kremleri deneyin yada annem direkt zeytinyağı sür derdi

İlaçlar kullandığımda etki ediyor sonra yine başlıyor hayatım boyunca ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden kendim daha doğal şeyler bulmaya çalışıyorum cerave kullaniyordum sadece 1 saat rahatlatıyor sonra yeniden başlıyor bugün hindistan cevizi yağı denemeye başlayacağım bir faydasını görürsem yazarım buraya da zeytinyağıni da denerim ama asit oranına bağlı etkisi değişebilir

Back
X