Kızlar merhaba. Benim cildim gece hiç kaşınmıyor, gündüz kaşınıyor. Sıcak suda dayanılmayacak gibi bir kaşıntı yok cilt hassasiyetine bağlı bir kaşıntı var gibi. Hafif tatlı bir kaşıntı bu. Mesela bugün duş alsam bugün ve yarın hiç kaşınmam sonra yine başlar. Aranızda böyle benim gibi bir durumu olan ve uyuz teşhisi almış olan var mı? Bu uyuz mu yoksa cildim tahriş mi oldu anlayamıyorum. Doktor uyuz değil dedi ama doktora da artık güvenemiyorum Bu arada kaşıntılar ilk başladığında 1 kere kwellada sürdüm 24 saat vücudumda kaldı. Aradan 1 gün geçti sonra da 3 günlük karışım kullandım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deri ve Cilt Hastalıkları Bitmek bilmeyen cilt kaşıntısı?
- Konu Sahibi Leylika
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2023
- 9.228
- 25.970
- 468
Uyuz salgını olduğu için :/Kuru cilt?
Kiloya bağlı yirtilmalar?
Dermatit?
Egzama?
Bunlar ve daha bircok sey kasintiya sebep olabilir, neden uyuz diye dusunuyorsunuz?
- 1 Mayıs 2023
- 877
- 1.235
- 33
- 35
Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.Uyuz salgını olduğu için :/
- 11 Aralık 2018
- 40.346
- 250.555
- 598
Diyabet de ekleyeyim bunlara.Kuru cilt?
Kiloya bağlı yirtilmalar?
Dermatit?
Egzama?
Bunlar ve daha bircok sey kasintiya sebep olabilir, neden uyuz diye dusunuyorsunuz?
Evet baktırdım bir sorun görünmüyor.Karaciğer değerlerinizi kontrol ettirdiniz mi?
Heryerinde kaşıntı varmıydı peki?Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.
- 1 Mayıs 2023
- 877
- 1.235
- 33
- 35
En çok kollarında vardı sonra dizlerinde. Hatta kasimaktan tahriş olmuştu cildi.Heryerinde kaşıntı varmıydı peki?
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.224
- 158
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Çok şükür.Evet baktırdım bir sorun görünmüyor.
Tam olarak hangi bölgeler kaşınıyor acaba?Benimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse
- 2 Temmuz 2023
- 9.228
- 25.970
- 468
Sadece yatakta mi kasiniyorsunuz?Benimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.224
- 158
Kollarım özellikle dirsek üstü omuzlarım da dahil birde bacaklarimTam olarak hangi bölgeler kaşınıyor acaba?
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.224
- 158
Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kbSadece yatakta mi kasiniyorsunuz?
- 2 Temmuz 2023
- 9.228
- 25.970
- 468
Yok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kb
Kasintinin bircok sebebi var, cildiye cozum olmuyorsa dahiliyeye danisin yonlendirsin.
Geçmiş olsun
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.224
- 158
Çok teşekkür ederim tabi giderim herşey olabilir çok sağolunYok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.
Kasintinin bircok sebebi var, cildiye cozum olmuyorsa dahiliyeye danisin yonlendirsin.
Geçmiş olsun
- 21 Ekim 2024
- 102
- 16
- 13
- 32
Benmde sizin gibi ya kıl kökü iltihabı dedi bana daBenimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.224
- 158
Bana demedi cildiye kaç kez de gittim çok geçmiş olsun canım benimBenmde sizin gibi ya kıl kökü iltihabı dedi bana da
- 21 Ekim 2024
- 102
- 16
- 13
- 32
Cok tesekkurler size de gecmis olsunBana demedi cildiye kaç kez de gittim çok geçmiş olsun canım benim