Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese bende yarı bitlisli oldum nişanlım bitlisli evlendikten sonra oraya yerleşmeyi düşünüyoruz çok merak ediyorum bitlisi nişanlım çok güzel olduğunu söylüyo şimdiden bastı heyecanı bakalım:asigim:
aslen nerelisin liveciğim?
slm herkese bende yarı bitlisli oldum nişanlım bitlisli evlendikten sonra oraya yerleşmeyi düşünüyoruz çok merak ediyorum bitlisi nişanlım çok güzel olduğunu söylüyo şimdiden bastı heyecanı bakalım:asigim:
Allah mesut etsin
Bitlis merkeze mi yerleşeceksin yoksa ilçelere mi
Amin canım merkeze yerleşicez büyük bi ihtimallen:dance:
Amin canım merkeze yerleşicez büyük bi ihtimallen:dance:
eğer imkanlar elveriyorsa tatvana yerleş
miskokulum sinema tiyotro vs yok demiş ama Tatvan da var bunlar
tatvan merkez ve ilçelere göre bayağı iyi
ben Ahlatliyim görev itibari ile mi kaldınız ilçemdeKızlar aranızda hiç bitlisli yokmu?Ben aslen sakaryalıyım ama Bitlis'in Ahlat ilçesinde 4 sene kaldım.Oranın insanlarını,komşuluklarını hiç unutamam,çok seviyorum.Benim 2. memleketimde Bitlis oldu.Oranın herşeyini çok özledim,soğuğunu-karını bile özledim.senağlama. Bitlis bi başkadır bende.Bitlisli arkadaşlar sizleri bekliyorum.Yalnız bırakmayın beni.
çok geç oldu ama ben ahlatlı yim buyrunKızlarr merhaba aranızda Ahlatlı olan var mı?? Bir sorum olacaktı.
farklı olmaz mı candırben de merkezde 2 sene çalıştım.Ahlat farklıdır tabi merkeze göre