Bitlendim saçımı boyamalı mıyım?

frambuazlicikolata

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
22
2
6
Ankara
Kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza katılma fırsatım olmamıştı hepinize merhabaaa bu arada :3:
Ya benim kafama bit bulastı kuzenimden ilk annemlere gösterdim yok bir şey kafanda dediler falan sonra 1-2 hafta geçti sirke bulduuk bulduğum andan beri anti bitle yıkıyorum arada tarıyorum kafam kaşındı bi ara sonra bi baktım aynada bit yürüyoooo böcek fobim de var zaten çok kötü oldum yaa :5:bugün kwell aldım onla da yıkadım annem taradı şoyle bi 5-6 tane çıktı bit ama bilmiyorum arada bi çok az kaşınıyo bilemiyorum boyatsam mı sizce annem boya aldı boyayım mı sizce yani kesin çözüm oluyor mi bitlere boya ona göre boyuycamm :5:

Kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza katılma fırsatım olmamıştı hepinize merhabaaa bu arada :3:
Ya benim kafama bit bulastı kuzenimden ilk annemlere gösterdim yok bir şey kafanda dediler falan sonra 1-2 hafta geçti sirke bulduuk bulduğum andan beri anti bitle yıkıyorum arada tarıyorum kafam kaşındı bi ara sonra bi baktım aynada bit yürüyoooo böcek fobim de var zaten çok kötü oldum yaa :5:bugün kwell aldım onla da yıkadım annem taradı şoyle bi 5-6 tane çıktı bit ama bilmiyorum arada bi çok az kaşınıyo bilemiyorum boyatsam mı sizce annem boya aldı boyayım mı sizce yani kesin çözüm oluyor mi bitlere boya ona göre boyuycamm :5:
Bilmiyorum duydun mu ama kesinlikle naftalin sür bekle.toz naftalinler vardı ya eskiden onlardan bulursan bul saç aralarına sür.bir poşet yada streç sar bekle 1 saat kadar.yanıcak derin ama sonra ne sirke kalır nede bit.İnan ben böyle kurtulmuştum.Babaannem kurtarmıştı sağolsun.Br kaç günde bir kere tekrarla kesin çözüm.

bekledigin kabahat hemen boya sacini...
Haklisin en iyisi boyatayim sagol canim :/

bit ilacını kullan bi kaç gün , sonrada saç düzleçtirici kullan . sirkelere iyi bir çözüm:34:
Ya saçlarım çok gür, çok uzun değil ama çok bıktırıyor bi de sıcakta neyse bitlendim artık yapacak bir şey yok düzleştircem dediğin gibi artık canım sağol :26:
Bilmiyorum duydun mu ama kesinlikle naftalin sür bekle.toz naftalinler vardı ya eskiden onlardan bulursan bul saç aralarına sür.bir poşet yada streç sar bekle 1 saat kadar.yanıcak derin ama sonra ne sirke kalır nede bit.İnan ben böyle kurtulmuştum.Babaannem kurtarmıştı sağolsun.Br kaç günde bir kere tekrarla kesin çözüm.
Hah bak bunu söylediğin çok iyi oldu annemde naftalin koyalım yatağına diyordu. Saçımı boyatayım geçmezse bir de bunu yaparım canım sağol valla aklımda bulunsun da :3:
Boyarsanız iyi olur, kalanlar varsa boya onları öldürür.
Ben de öyle düşünmüştüm inşallah gider bu illet hayvanlar ayy iğrençler ya kendimi kafamda hayvanat bahçesi kurmuş gibi hissediyorum oynayıp zıplıyolar:43::43:

kesinlikle bu lanet olası bitler için en etkili gaz.. küçükken ben de 1-2 defa anaokulunda bitlenmiştim sonra anneme de geçirmiştim beraber gazlanmıştık hiç unutmuyorum :1: bit şampuranları falan hikaye onlar çok etkili olmuyor en etkili yöntem istiyorsan gaz diyorum kesin çözüm. Biraz kafan yanıyor ama sonra da tamamen kurtulmuş oluyorsun kolay gelsin inşallah başından defedersin en kısa zamanda o pislik yaratıkları:47:

Son düzenleme:
Bizimde komsu farketmisti kafamda sirke oldugunu hemen gittim sacimi prille bide tursille yikadim bit mit kalmadi sanirim cunku daha bitler ortalikta yoktu bide kucukken bitlenince sinek ilaci skmisti annem kafamiza ALLAHTAN ölmedik :9:

Kizlar sacimi boyadim hani kasinti biraz azaldi ama annem bissuru sirke buldu kafamda ve canlilar sanirim ama diplere degil de uclara inmeye baslamislar boyadan dolayi herhalde valla cildiricam artikk bu illet hayvandan yaa :43:
En eski yöntemlerden kafanızı gazlayıp sarın hepsi geberiyor pislikler :27:
Canim sirkeleri de olduruyor mu kesin olarak oyle yapacagim artik bunu tam olarak nasil uygulayabilirim
kesinlikle bu lanet olası bitler için en etkili gaz.. küçükken ben de 1-2 defa anaokulunda bitlenmiştim sonra anneme de geçirmiştim beraber gazlanmıştık hiç unutmuyorum :1: bit şampuranları falan hikaye onlar çok etkili olmuyor en etkili yöntem istiyorsan gaz diyorum kesin çözüm. Biraz kafan yanıyor ama sonra da tamamen kurtulmuş oluyorsun kolay gelsin inşallah başından defedersin en kısa zamanda o pislik yaratıkları:47:
Valla canim yanarsa yansin kaafam artik biktimm uygulamayi nasil yapabilirim tam olarak :14:
Bizimde komsu farketmisti kafamda sirke oldugunu hemen gittim sacimi prille bide tursille yikadim bit mit kalmadi sanirim cunku daha bitler ortalikta yoktu bide kucukken bitlenince sinek ilaci skmisti annem kafamiza ALLAHTAN ölmedik :9:
Tatlim bana kalsa senin gibi yapcam da annem olmaz bu sefer hastanelik olursun diyo :1:

Canim annem naftalin yapalim diyor ama toz halinde derine yapisir cok zararli olur diyor top halinde koyup sarsak sacimi oyle de ise yarar mi?

birkez bit ilacıyla yıkadıktan sonra 15. günde tekrar bit ilacıyla yıkaman gerekiyormuş. çünkü sirkeler 15. günde çatlarmış. saçını ilaçladığında bitler gidiyor ancak sirkeler tektat çatladığı için kutrulamıyorusndur.

birkez bit ilacıyla yıkadıktan sonra 15. günde tekrar bit ilacıyla yıkaman gerekiyormuş. çünkü sirkeler 15. günde çatlarmış. saçını ilaçladığında bitler gidiyor ancak sirkeler tektat çatladığı için kutrulamıyorusndur.
Evet canim ben de her gun yikiyorum zaten annem bitmis olabilir diyor ama hala kasinti var yani bitmedi sanirim bu illet hayvanlarrr psikolojim bozuldu artikkk vallaaa ne iğrenç bişi buuuu :43::43:
herkes de bitlenir ya bir kere :27: ay ne korkunctur o
Benim de ilk canım inş bide olmaz valla iğrenç bişi valla yardım etsin Allah bitlenen herkese
Sana Nyda saç spreyini öneririm. Cidden en iyisi bu şampuanla felan sirkesi yumurtası kalır ancak bu onları da öldürüyor.
Canım onu da ben bulamadım bizim burdaki eczanelerde iyice bi baska yerlere de bakip bulayim bari en iyisi sağol :44:
küçükken aksiyon diye çamaşır suyu vardı ondan dökerlerdi :)
Bana kalsa ben de dokcem canim da annem dokturmuyor bi turlu manyak misn diyoooo :1::1:

gece gece güldürdün beni allah da seni güldürsün :27:

Back
X