Bitkisel yolla hamile kalanlar

ruya007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
18
5
1
37
Bitkisel kürlerle hamile kalanlar var mı neler kullanıyorsunuz benim kanalın biri kapalı biri yarı acıkmış yardim edin lütfen nolur ya

Bitkisel kürlerle hamile kalanlar var mı neler kullanıyorsunuz benim kanalın biri kapalı biri yarı acıkmış yardim edin lütfen nolur ya
Hacamat sülük'artı bitkisel kürler yap canım benim iki tüp kapalı idi açıldı şükür 5 sene sonra

Bodur mahmut otu şahtere gece de melisa çayı duydum onu uçtum 15 gün parca parca et gibi beyaz bisiler düştü idrarımi yaparken

C life ilacın adı mi acaba kusura bakma anlayamadım ben insta ne demek tüpleri kapalı olanlara mi iyi geliyor tüplerimi acıyor bilgi verirmisin acaba canım
İnstagram da c-life diye macun satan bir site var. Tüp olayını bilmiyorum yani benim bir sene çocuğun olmadı o süreçte bütün tahlil rahim filmi vs yaptık eşimde de bende de hiçbir sorun yoktu. 1 yıl somra tavsiye üzerime denedim bu macunu dediğim gibi denediğim ay hamile kaldım şükür . Siz de inceleyin içinize sinerse değerlendirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…