- 26 Haziran 2010
- 448
- 2
- Konu Sahibi ultimareina
Merhaba kızlar... Benim cildim normal cilt tipinde fakat ara sıra çıkan aktif sivilcelerim var. Bunlar ara sıra çıktığı için çok problem etmiyorum fakat erken yaşta makyaja başlamaktan dolayı kırmızı lekeler, sivilce izleri var. Doktora, cilt bakım uzmanına gittim fakat uzun vadeli olmasına rağmen bir sonuç alamadım. Eskiye oranla biraz daha iyi aslında ama yine de evde bir şeyler yapmak istiyorum.
Şimdi sorum şu olacak; jojoba yağı, buğday yağı, kayısı çekirdeği yağı, yosun yağı ve portakal yağı aldım. Bunların hepsini burada ve diğer sağlık sitelerinde de araştırarak aldım. Sorum şu, bunların hepsini karıştırarak cildime uygulasam herhangi bir etkisi olur mu? Yani birbirlerinin içindeki maddeleri etkisiz hale getirirler mi yoksa herhangi bir sorun olmadan sonuç alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi sorum şu olacak; jojoba yağı, buğday yağı, kayısı çekirdeği yağı, yosun yağı ve portakal yağı aldım. Bunların hepsini burada ve diğer sağlık sitelerinde de araştırarak aldım. Sorum şu, bunların hepsini karıştırarak cildime uygulasam herhangi bir etkisi olur mu? Yani birbirlerinin içindeki maddeleri etkisiz hale getirirler mi yoksa herhangi bir sorun olmadan sonuç alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.