Bitkisel Reçetelerle Göğüs Bakımı

bitki cadxixsxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
41
0
53
Güzel,dolgun ve dik göğüslere sahip olmayı kim istemezki,Bunun için yapılacak bir kaç pratik tarif önermek istiyorum size.
1.Dik bir duruş
2.sutyen takmak
3.Çok çabuk kilo vermemek
Şifalı bitki tarifleri ise şöyle:
Çok küçük göğüsleri biraz büyütmek için;
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1kez içmek.
Büyük göğüsleri küçültmek ve deriyi canlandırarak gevşemesini önlemek için;
Demlenmiş yabani kekik,biberiye yapraklarıyla kompres ve günde 1 fincan içmek
Sarkma eğiliminde olan göğüsleri sıkılaştırmak için;
Suda bir gece bekletilmiş aşağıdaki karışımla göğüs banyosu ,kompres ve masaj
1 litre su için,1/2 tutam kırlangıç otu(yaprak ve çiçek),1 tutam lavanta(çiçek)
1 tutam ısırgan(taze yaprak) ve 2 baş papatya
Elbetteki bu tarifler bir mucize yaratmıyor ama bu konuda hiç bir sakıncası olmayan bitki özleriyle tedavi kuşkusuz diğer yöntemlere göre en ölçülü olanıdır.
Bu tariflerden ben ve çevremdeki arkadaşlarım kullandık ve memnun kaldık umarım sizlerinde işine yarar.

ben bir beden büyüttüm.birbaşka arkadaşımın da emzirme sonrası sarkma problemi vardı oda diğer formülü denedi.
Sonuç iyiydi.Ben C.B.Ü. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümü mezunuyum.Çok emin olmadığım ,hocalarımla paylaşmadığım veye denemediğim hiç bir formülü prensip olarak önermiyorum.Tıbbi bitkiler bazen göründükleri kadar masum olmayabiliyor çünki.

yaklaşık 2,5 ayda sonuç aldım ama bu birazda kişinin bünyesiyle ilgili her preperat herkeste aynı sürede sonuç verecek diye bir şey yok daha erken veya daha geçte sonuç alınabilir.

Merhabalar; Ben hem hap hem krem kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Bir kere gerçekten dolgunlaştı ve ölçülerim değişti.O nedenle korumaya aldım ve dönem dönem kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca yurtdışında yaşayan erkek arkadaşımdan gelirken bana Breast Sculptor Doğal Göğüs Büyütücü hap getirmesini istedim. O da amerikada kampanyasını bulmuş ve 3 kutu fazla getiriyor. Kızlar ihtiyacı olupta isteyen var mı? :) İsteyen bana mesaj atabilir, sorularını cevaplarım.

ben bir beden büyüttüm.birbaşka arkadaşımın da emzirme sonrası sarkma problemi vardı oda diğer formülü denedi.
Sonuç iyiydi.Ben C.B.Ü. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümü mezunuyum.Çok emin olmadığım ,hocalarımla paylaşmadığım veye denemediğim hiç bir formülü prensip olarak önermiyorum.Tıbbi bitkiler bazen göründükleri kadar masum olmayabiliyor çünki.

Seni gökte ararken yerde buldum canımcım:1hug:
"1) Yeşil çay hamilelikte sakıncalımıdır?
2) Çatlakları yoketmenin ve oluşmasını engellemenin bitkisel ve mucize bir yolu varmıdır? " gibi sorularım olacak:eek: Şimdiden teşekkürlerŞeniz

bitki cadısı bi soru sorucaktım da...ben rezene yağı sürerek masj yapıyorum...sence etkisi olur mu ne dersin??lütfen cevap yazabilir misin

Seni gökte ararken yerde buldum canımcım:1hug:
"1) Yeşil çay hamilelikte sakıncalımıdır?
2) Çatlakları yoketmenin ve oluşmasını engellemenin bitkisel ve mucize bir yolu varmıdır? " gibi sorularım olacak:eek: Şimdiden teşekkürlerŞeniz

çay ,kahve gibi uyarıcı maddeler içerdiği için ve vucutta demir emilimini ve c vitaminini azalttığı için gebeler de kullanılmıyor eğer hamileysen yeşil veya siyah çay fark etmez içmeni pek önermem bende yeni doğum yaptım ve çay hamileliğimde içmedim şimdi deçok az sabahları içiyorum çatlaklarla ilgili soruna gelince oluştuktan sonra lazer tedavisi ve estetik dışında tedavisi yok ama gebelikte oluşmaması için soruyorsan benim kullandığım basit karışım yazayım bende çatlak gevşeme vb.oluşmadı umarım seninde işine yarar bebeğe hiç bir zararı yok gebeliktetüm bacaklar ,basen ,karın vegöğüslere uygulanıyor,doğum sonrasında ise yine kullanılmasını tavsiye ederim kilo verilmesiyle birlikte oluşabilecek deformasyonu önlüyor.iyi bir markanın tatlı badem yağını ve susam yağını alıyorsunuz birebir oranında karıştırıp masaj hareketleriyle hergün uyguluyorsunuz eğer duştan sonra uygularsanız emilim daha iyi olur. örn;50ml.tatlı badem yağı,50 ml,susam yağı gibi.

rezene yağı gerginlik sağlamak ve büyütmek için göğüs kemlerinde kullanılıyor ama tek başına çok etkili olmayabilir canım

çok sağol güzelim...ben ısırgana başlamayı düşünüyorum şimdi.bide araştırmalarıma göre ada çayı ve rezena çayı da var göğüs büyüten sence hangisini içip hangisiini :çok üzgünüm:kompres yapmalıyım

Merhaba bitki cadısı
saw palmettoyu soracaktım sana. Mutlaka biliyorsundur gerçi. Sabal ekstresi diye de geçiyor. Güney amerikada yetişen bi palmiye ağacıymış. Genelde erkeklerde kullanılıyor ama bazı yabancı sitelerde bayanlarda PCO ve hirsutizm sorunlarında kullanıldığı yazıyor Ayrıca göğüs büyüttüğü söyleniyor? Senin yorumun nedir? Bi de bitkilerde sanırım göğüs büyütmesi için fito östrojen bulunması gerekiyor. Bunda da yapay hormonların yan etkilerinin görülme olasılığı ne kadar?

Güzel,dolgun ve dik göğüslere sahip olmayı kim istemezki
Suda bir gece bekletilmiş aşağıdaki karışımla göğüs banyosu ,kompres ve masaj
1 litre su için,1/2 tutam kırlangıç otu(yaprak ve çiçek),1 tutam lavanta(çiçek)
1 tutam ısırgan(taze yaprak) ve 2 baş papatya
Elbetteki bu tarifler bir mucize yaratmıyor ama bu konuda hiç bir sakıncası olmayan bitki özleriyle tedavi kuşkusuz diğer yöntemlere göre en ölçülü olanıdır.
Bu tariflerden ben ve çevremdeki arkadaşlarım kullandık ve memnun kaldık umarım sizlerinde işine yarar.

canım kaynamış suyun içine atıp mı bekleteceğiz soğuk mu (saçma mı oldu sorum hoş gör canım)

çok sağol güzelim...ben ısırgana başlamayı düşünüyorum şimdi.bide araştırmalarıma göre ada çayı ve rezena çayı da var göğüs büyüten sence hangisini içip hangisiini :çok üzgünüm:kompres yapmalıyım

adaçayını fazla içme fazla miktarda içildiğinde toksik olabiliyor ayrıca hormonlarında sorun yaratabilir. rezene ve ısırgan çayı içip yine bunlarla kopres yapabilirsin

Merhaba bitki cadısı
saw palmettoyu soracaktım sana. Mutlaka biliyorsundur gerçi. Sabal ekstresi diye de geçiyor. Güney amerikada yetişen bi palmiye ağacıymış. Genelde erkeklerde kullanılıyor ama bazı yabancı sitelerde bayanlarda PCO ve hirsutizm sorunlarında kullanıldığı yazıyor Ayrıca göğüs büyüttüğü söyleniyor? Senin yorumun nedir? Bi de bitkilerde sanırım göğüs büyütmesi için fito östrojen bulunması gerekiyor. Bunda da yapay hormonların yan etkilerinin görülme olasılığı ne kadar?

saw palmetto bi palmiye türü.tıbbi kullanım alanı; idrar söktürücü,balgam söktürücü,ve tonik,yemişleri,soğukalgınlığı,astım ve bronşit ile ilgili durumlarda faydalı çayı ise hastalık sonrası nekahat dönemlerinde kuvvet kazanmak için genel tonik olarak tavsiye ediliyor,ve tabi erkeklerde prostatbüyümesini tedavi ettiği bilimsel çalışmalarla ıspatlanmıştır.bunun dışındaıspatlanmış başka yararı olduğunu bilmiyorum benim araştırmalarım ve olulda aldığım bilgiler bu yönde canım. göğüs büytmesi için bitki içinde öströjen bulunması gerekiyor örn adaçayı gibi adaçayını fazla miktarlarda tüketen erkeklerde göğüsbüyümesi saptanmıştır. dişilik hormonlarının fazlalığında aşırı tüylenme kistler vb görülüyor,bitkisel bir ekstre kullanan kişiyle normal ilaç alan kişi aynı yan etkileri göre bilir oran aşağı yukarı aynıdır,ilaçlar yine bitkilerin kimyasal formüllerinde yapılıyordiğerinde ise bitki ekstersi oluyor fark bu.bu bitkisel zararsızdır diye düşünmek çok yanlış

bitki cadısı mate çayının yararını soracaktım
gerçektende yağ yakımını mı sağlıyor?
ilgin için şimdiden teşekkürler

mate(paraguay çayı olarakta bilinmekte)orta tropik bir bitkidir.Çay ve kahveye göre hafif bir uyarıcı etkisi vardır,kahve alışkanlığını bırakmak isteyenler için iyi bir alternatiftir.son zamanlarda onu zayıflama çaylarının içinde de görmekteyiz,yapılan çalışmalarda yağ yakıcı etkisi olduğu belirtilmemiştir ancak iştahı keser ve diüretiktir.

Selam,

Isırgan otu yerine aktarlarda satılan ısırgan otu suları var,şişelerde satılan demlenmiş ısırgan otu suyu.Onu kullanmamız fayda eder mi acaba?Cavabınızı adresine bildirebilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler.

Selam,

Ben burdan kime ne yazsam ya da sorsam cevap alamadım,lütfen ısırgan otuyla ilgili soruma cevap yazın ben de her yolu deneyip sonuç alamayanlardanım.Isırgan otu suyu(aktarlarda hazır satılan) işe yarar mı?Cevabınızı adresine bildirir misiniz lütfennn.

X