• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel otlarla hamile kalan varmı?

irem naz

Canım OĞLUM
Kayıtlı Üye
Annem bana üst komşusunun 10 senedir çocuğunun olmadığını söyledi.kadın çok doktorlara ğitmiş ve sonuç alamamış.Sonra biri ona bi aktarı tavsiye etmiş adam hem aktar hemde doktormuş.adam bütün raporlarına ve tahlillerine bakıp ona göre otlar veriyomuş.Bu kadında kullandıktan birkaç ay sonra hamile kalmış annemin dediğine göre 2 ay içinde kadın dogum yapacakmış.Bende bunu bi deneyeyim diyorum.Söylemek istediğim bitkisel otlarla hamile kalan varmı aranızda?

Bende bilmiyorum annem ayaküstü konuşmuş tam detaylı konuşamamış dünden beridir annemi zırt pırt arıyorum ne dedi diye
annem kadınla konuşacakmış daha.ben inanırım otlara bide bunu deneyecem

kız öğrenirsen otların adını bize de söyle tammammı :)) ben adaçayını
içiyorum bu iki aydır...

ben bu ay bitkisel destek kullandım kızlar. adaçayı da içtim, ballı, susamlı çörek otu da yedim, soğan suyu da içtim. soğan suyu rahimde iltihap vs. varsa ona iyi geliyormuş temizliyormuş, hormonları da düzene sokuyormuş ama yumurtlama gününden sonra içilmemesi gerekiyormuş gebelik oluşursa düşüğe neden olabilirmiş. adaçayını da yumurtlamaya yardımcı olur belki diye adet olunca başlamıştım sonra başka başlıklarda bazı arkadaşlar adaçayı işe yaramıyormuş ters tepki yapabiliyormuş falan deyince korktum açıkçası ve adetin 7. günü bıraktım. ballı çörek otu da yumurtlamada etkiliymiş. ben daha önce bir gebelik yaşadım hatta o ay yumurtlamaya yakın günlerde ballı çörek otu yemiştim günde bir iki kaşık onun etkisi de olmuş olabilir. ama düşük yaptım maalesef. yine bu ay 1 haftada olsa kullandım bakalım faydasını görecekmiyim. 2 hafta sonra falan belli olacak. inşallah işe yaramıştır.

bizde gittik isatnbulda tahlillere felanda baktı ilaç yapıp verdi ama olmadı tabi allahtan ümit kesilmez herşeye bi vesile vardır...

arkadaşlar çörekotu şu bizim bildiğimiz siyah,susama benzeyen küçük şeyler mi,balın içine karıştırıp mı yiyoruz?

güvendiğim aktarcım var en kısa zamanda gidip sorayım
bakalım farklı bişeyler önerecekmi

Back
X