kızlar otlar iyi geliyordur eminim ama hamile falan kalınmaz otlarla
doktorlar aşılama yapıyor spermlerle oynuor da kalamıyolar
otlarla mı kalacaklar bence inanmayın
kızlar otlar iyi geliyordur eminim ama hamile falan kalınmaz otlarla
doktorlar aşılama yapıyor spermlerle oynuor da kalamıyolar
otlarla mı kalacaklar bence inanmayın
ben neye inancağımı şaşırdım zaten yav...fisfisfis
arkadaşlar sonuçta bütün ilçaların özünde bitkiler yatmıyomu.bence denemek lazım ben size ankarada biyer tavsiye edeyim bizim bi çok rahatsızlık için güzel sonuçlar aldığımız biyer burası. isatnbul baharat var ulusta mustafa bey. asla tahlil sonuçlarınızı almadan gitmeyin işini çok iyi bilen biri.inşallah sizde güzel sonçlar alırsınız
arkadaşlar sonuçta bütün ilçaların özünde bitkiler yatmıyomu.bence denemek lazım ben size ankarada biyer tavsiye edeyim bizim bi çok rahatsızlık için güzel sonuçlar aldığımız biyer burası. isatnbul baharat var ulusta mustafa bey. asla tahlil sonuçlarınızı almadan gitmeyin işini çok iyi bilen biri.inşallah sizde güzel sonçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?