B Bensiz Aska Doyma Ol de Rabbim olsun tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2012 1.973 326 2 Ekim 2014 Konu Sahibi minosh #21 Yok artık daha neler kızlıgınızı tamır etmek ısterken kısır falan kalmayında zaten bıtkıyle et ete yapısacaksa varsın herkez yapsın
Yok artık daha neler kızlıgınızı tamır etmek ısterken kısır falan kalmayında zaten bıtkıyle et ete yapısacaksa varsın herkez yapsın
E esram_82 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2014 182 82 42 2 Ekim 2014 Konu Sahibi minosh #22 ben boyle seylere karsıyım bunu yapmak yerıne karsımızdakı ınsana durustce acıklanmalı
tedirginkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 626 103 25 Ekim 2014 Konu Sahibi minosh #23 kurklu_maria .!.: ister gülün, iser deneyin, babaannemden biliyorum, çörek otu nu, araştırın Genişletmek için tıkla... Şey çörekotu ve kızlık zari ne alaka ben araştırdım da birşey bulamadım
kurklu_maria .!.: ister gülün, iser deneyin, babaannemden biliyorum, çörek otu nu, araştırın Genişletmek için tıkla... Şey çörekotu ve kızlık zari ne alaka ben araştırdım da birşey bulamadım