Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bahar nezlesi oldum sanırım.boğazım fena ama ilaç kullanamyrm.ancak çok zora kalınca oda uzun süreli olamıyor zehirleniyorum bitki çaylarından vs ne önerebilirsiniz?doğal yollardan iyileşmek istyrm.
Bahar nezlesi oldum sanırım.boğazım fena ama ilaç kullanamyrm.ancak çok zora kalınca oda uzun süreli olamıyor zehirleniyorum bitki çaylarından vs ne önerebilirsiniz?doğal yollardan iyileşmek istyrm.
Güzelim..geyik otu diye bir ot var onu al bitkicilerden önce suyu kaynat kaynayan suyun içine ac 30 sn beraber kaynasın daha sonra altını kapat ve 5 dakıka dinlendır ... sonra süz sabah akşam tok karna b,rer cay bardağı iç..... hangi şehirdesin bilmiyorum ama .. içtigin sulara dikkat et...
özkaynak.saka.elmas.hayat su gibi içme suyu kullan.. şebeke sularını aslakaynatmadan içme inş. şifa bulursun...canım..
1 haftadır hastayım ve bu zamana kadar geçirdiğim en ağır grip bu. Hala tam olarak geçmedi. ilk günler boğazlarımdan uyuyamadım. Daha sonra zencefilli bal denedim boğazlarım acayip rahatladı sana da tavsiye ederim
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil [toz halinde olan] koy karıştır macun gibi oluyor. Geçmezse bunu da dene derim
1 haftadır hastayım ve bu zamana kadar geçirdiğim en ağır grip bu. Hala tam olarak geçmedi. ilk günler boğazlarımdan uyuyamadım. Daha sonra zencefilli bal denedim boğazlarım acayip rahatladı sana da tavsiye ederim
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil [toz halinde olan] koy karıştır macun gibi oluyor. Geçmezse bunu da dene derim
1 kavanoz degil 2 kavanoz değil 3 kavonoz degil 4 kavonoz değil tam 5 kavaonoz BAL 110 lira almayanı dövüyoruz yanında polen de hediye :)
millete gına getirdiler glikozun kilosu 3 lira esansı kat glikoza al sana bal anla anlaya bilirsen...
eşimin bitkici arkadası hakiki bal bulun demişti bir karışım yapacaktı ozaman hakıkı balın yarım kilosuna 50 tl para verdik... valla bal bulmakta zorlanıyoruz... Allahtan devlet el attı olayada kurtuluruz artık bu reklamlardan..
bahar nezlesiyseniz allerjik bir durumdur o :) cayla,bitkiyle gecmez daha da allerjik hale gelebilirsiniz.sözünü ettiğiniz sey gripal bir durumsa,ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde gecer :)) baska türlü enfeksiyonel bir durumsa dr a görünmenizde fayda var.geçmiş olsun.bol sıvı almanız,bitki çayı,su sizi rahatlatır.