• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitki kürleriyle hamile kalan var mı?

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
bitki kürleri soğan suyu maydonoz suyu bodur mahmut kırkilit otu gibi bi sürü bitki var gebelik için bunları uygulayıp gebe kalan var mı? maydonoz ve süt buharına oturan arkadaşlar var mı?

bitki kürleri soğan suyu maydonoz suyu bodur mahmut kırkilit otu gibi bi sürü bitki var gebelik için bunları uygulayıp gebe kalan var mı? maydonoz ve süt buharına oturan arkadaşlar var mı?

Ben kaldım canım hemde hiç beklemediğim bir anda.ben incir kürü ve eşim keçibonuzu pekmazi takviyesi aldı.istersen bir ara tarif vereyim.

Canm Çok isterim anlatılması zahmet olmazsa teşekkür ederim

Canım adetinin 5. günü başlıcaksın verdiğim kürlere.öncelikle küçük bir kavanoza 15 tane inciri 4 parçaya böl koy ve üzerlerini geçesine kadarda zeytinyağı ile doldur.(bunu adetinin 4. gün yapki 1 gün iyice özdeşmesi lazım incir ve zeytinyağının)Adetin 5. günü allahımın izni ile sabah akşam yemeye başla.ve eğer çaılışmıyorsan gün içerisinde 8 tane inciri 1.5 su bardağında 5 dakika kaynat dinlendirip iç. gerçi ben fazla fazla yaptım akşamdan yapıyordum bir sonraki akşama kadar aklıma geldikçe içiyordum.içinede harnup pekmezi az bişey. eşimede o zeytinyağlı incirden yedirdim günde 1 kere ve akşam sabah harnup pekmezi ceviz.ve ben bunu yaptığım ay hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım.darısı başına canım benim. :49:

Canım adetinin 5. günü başlıcaksın verdiğim kürlere.öncelikle küçük bir kavanoza 15 tane inciri 4 parçaya böl koy ve üzerlerini geçesine kadarda zeytinyağı ile doldur.(bunu adetinin 4. gün yapki 1 gün iyice özdeşmesi lazım incir ve zeytinyağının)Adetin 5. günü allahımın izni ile sabah akşam yemeye başla.ve eğer çaılışmıyorsan gün içerisinde 8 tane inciri 1.5 su bardağında 5 dakika kaynat dinlendirip iç. gerçi ben fazla fazla yaptım akşamdan yapıyordum bir sonraki akşama kadar aklıma geldikçe içiyordum.içinede harnup pekmezi az bişey. eşimede o zeytinyağlı incirden yedirdim günde 1 kere ve akşam sabah harnup pekmezi ceviz.ve ben bunu yaptığım ay hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım.darısı başına canım benim. :49:

tmm cnm yapcam inşallah :) çok teşekkür ederim ben şuan ovulasyon dönemimdeyim şuan adetime daha 2 hafta var :S başka neler yaptın cnm?

tatlım günaydın.bence incir ye bu günlerde yumurta çatlatıyor o bakımdan.zararı olmaz.ilişkiden sonra asla kalkma ve duş alma hemen.

evlendim evleneli ayaklarım tepede yatıyorum cnm klomen çatlatma iğnesi yaptırdım yine yok bu ay bitkilerle deniycem inşallah olur cnm hamilelerin duası kabul olurmuş dua et benim için:5:

canım o inciri kaç gün yicez mesela ibrahim saraçoğlunun incir kürü 15 gün bu senin verdiğin tarifi ilk kez duydum
canım merhaba.inciri iki adet döngüsü arası yiyeceksin ama hergün.vallahi geçen ay başladım bu ay adet olmadım hamişim. :49: çok çok çok dua ediyorum hergün tüm bebk isteyenlere canım benim.

Back