- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Evet aslen usakliyim. Ama ailem izmirde. Gerçi orası da soğuktur şu an:)Uşaklısın sanırım. Gelme srkadaşım gelme valla buralar çok soğuk donuyoruz
Şaka bi yana tebrik ederim gözün aydın
Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..
Aa izmirse farklı tabi. Buralara göre orası ilkbahar gibidir şimdi. Soğuk bile olsa izmir hep güzeldirEvet aslen usakliyim. Ama ailem izmirde. Gerçi orası da soğuktur şu an:)
Yasarsin yaşarsın hiç merak etme :) Yeter ki iyi çalış simdiden:)) Ayrıca is yüksek lisansla bitmiyor. Daha doktora var :))Aa süper hayırlı olsun :) benim lisans +yüksek lisans önümde 7 senem var(( bende birgün aynı duyguyu yaşarım inşallah
Yasarsin yaşarsın hiç merak etme :) Yeter ki iyi çalış simdiden:)) Ayrıca is yüksek lisansla bitmiyor. Daha doktora var :))
Teşekkürler sag olun. Bilmukabele. :)Hayirli olsun.. umarim her sey gonlunuzce olur
Hayırlı olsunSonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..
İnşaallah hasat vakti :)
Uluslararası Ticaret hukuku. Teşekkürler coktebrik ederim. darisi doktoranin basina. uzmanliginiz nedir?
Hayırlı uğurlu olsun. Inşallah yolun açık olur.verdiğin Emeğin karşılığını alırsın Türkiye'de.Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?