BİTİYOR

perilikosk64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
90
Puanlar
18
Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..

Uşaklısın sanırım. Gelme arkadaşım gelme valla buralar çok soğuk donuyoruz

Şaka bi yana tebrik ederim gözün aydın

Uşaklısın sanırım. Gelme srkadaşım gelme valla buralar çok soğuk donuyoruz

Şaka bi yana tebrik ederim gözün aydın
Evet aslen usakliyim. Ama ailem izmirde. Gerçi orası da soğuktur şu an:)

Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..

Aa süper hayırlı olsun :) benim lisans +yüksek lisans önümde 7 senem var (( bende birgün aynı duyguyu yaşarım inşallah

Aa süper hayırlı olsun :) benim lisans +yüksek lisans önümde 7 senem var (( bende birgün aynı duyguyu yaşarım inşallah
Yasarsin yaşarsın hiç merak etme :) Yeter ki iyi çalış simdiden:)) Ayrıca is yüksek lisansla bitmiyor. Daha doktora var :))

Hayirli olsun.. umarim her sey gonlunuzce olur

Hayırlı olsun Allah daha yükseklerini de görmeyi nasip etsin :)

Hayırlı olsun @perilikosk64 çok sevindim darısı başıma inşallah

tebrik ederim. darisi doktoranin basina. uzmanliginiz nedir?

Hayırlı uğurlu olsun. Inşallah yolun açık olur.verdiğin Emeğin karşılığını alırsın Türkiye'de.

Hayırlı olsun :) İzmir pek soğuk değil.. Tabi biz Ankaradan buraya yeni taşındığımızdan bize soğuk gelmiyor burası

`