• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİTİYOR

perilikosk64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
90
Puanlar
18
Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..

Uşaklısın sanırım. Gelme arkadaşım gelme valla buralar çok soğuk donuyoruz :KK48:

Şaka bi yana tebrik ederim gözün aydın En Büyük TÜRKİYE

Uşaklısın sanırım. Gelme srkadaşım gelme valla buralar çok soğuk donuyoruz :KK48:

Şaka bi yana tebrik ederim gözün aydın En Büyük TÜRKİYE
Evet aslen usakliyim. Ama ailem izmirde. Gerçi orası da soğuktur şu an:)

Sonunda -uzatmalı da olsa- Yüksek lisansim bitiyor ve Turkiye'ye dönüyorum. Memleket hasreti bitiyor. Paylaşmak istedim kızlar. ..

Aa süper hayırlı olsun :) benim lisans +yüksek lisans önümde 7 senem var :((( bende birgün aynı duyguyu yaşarım inşallah

Aa süper hayırlı olsun :) benim lisans +yüksek lisans önümde 7 senem var :KK43:(( bende birgün aynı duyguyu yaşarım inşallah
Yasarsin yaşarsın hiç merak etme :) Yeter ki iyi çalış simdiden:)) Ayrıca is yüksek lisansla bitmiyor. Daha doktora var :))

Hayırlı olsun Allah daha yükseklerini de görmeyi nasip etsin :)

tebrik ederim. darisi doktoranin basina. uzmanliginiz nedir?

Hayırlı uğurlu olsun. Inşallah yolun açık olur.verdiğin Emeğin karşılığını alırsın Türkiye'de.

Hayırlı olsun :) İzmir pek soğuk değil.. Tabi biz Ankaradan buraya yeni taşındığımızdan bize soğuk gelmiyor burası :KK48:

Back
X