- 20 Eylül 2020
- 23
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kafasi Karisik Birisi
-
Zorla sevilmiyor ama buni bu sekilde soyleme. Otur düşün olumsuz yanlarinizi farklarınızi bul. Siyasi gorus dini inanc gelecekten beklentiler ailesiyle iliskileri meslek secimi kadinlara karsi tutumu cocuk yetiştirme konusunda fikirleri vs vs butun farklarinizi bul. Tamam senin istedigin gibi olur demeyecegi seyler olsun bunlar. Bir müddet bunlari konus ara ara. Bunlari sorun ettigini hissettir. Sonra ayni sorunlari gundeme getirerek bu sekilde ortak bir gelecek cok zor de. Kabul edemiyorum de. Bunlar seni kotu insan yapmaz ama ikimizi birlikte kotu cift yapar de. Bu sekilde ayrıl.1 yıldır şans vermem için uğraşan biri vardı. Ona bu yıl şans verdim. Kendisi çok iyi, anlayışılı, sabırlı, düşünceli, merhametli biri.Ona ne kadar kötü davransam da hep alttan aldı. Ama içimde sürekli gelgitler var. Ve cok mutlu olmama rağmen farklı duygular hissedemiyorum. Konuşmayı bitirmeye karar verdim. Ama bitireceğimi düşündükçe gözlerim doluyor ağlıyorum. Niye böyle oluyorum?
Sevgi neydi , sevgi emekti muhabbetine döner bu iş acı çekmekten zevk almıyorsanız neden mutluluğunuzu bozasınız. İlginç1 yıldır şans vermem için uğraşan biri vardı. Ona bu yıl şans verdim. Kendisi çok iyi, anlayışılı, sabırlı, düşünceli, merhametli biri.Ona ne kadar kötü davransam da hep alttan aldı. Ama içimde sürekli gelgitler var. Ve cok mutlu olmama rağmen farklı duygular hissedemiyorum. Konuşmayı bitirmeye karar verdim. Ama bitireceğimi düşündükçe gözlerim doluyor ağlıyorum. Niye böyle oluyorum?
Bunları hep konuştuk ve hep uyusuyorZorla sevilmiyor ama buni bu sekilde soyleme. Otur düşün olumsuz yanlarinizi farklarınızi bul. Siyasi gorus dini inanc gelecekten beklentiler ailesiyle iliskileri meslek secimi kadinlara karsi tutumu cocuk yetiştirme konusunda fikirleri vs vs butun farklarinizi bul. Tamam senin istedigin gibi olur demeyecegi seyler olsun bunlar. Bir müddet bunlari konus ara ara. Bunlari sorun ettigini hissettir. Sonra ayni sorunlari gundeme getirerek bu sekilde ortak bir gelecek cok zor de. Kabul edemiyorum de. Bunlar seni kotu insan yapmaz ama ikimizi birlikte kotu cift yapar de. Bu sekilde ayrıl.
Tabiki de öyle bir düşüncem yok ama hissetmek de önemli ben sadece mutlu oluyorum. Bir şey hissedemiyorum ki eğer ben devam edersem bu onu ilerde daha mutsuz eder.Sevgi neydi , sevgi emekti muhabbetine döner bu iş acı çekmekten zevk almıyorsanız neden mutluluğunuzu bozasınız. İlginç
Sana bu kadar anlayışlı davranan birini yari yolda birakmayi vicdanin kabul etmiyor.Bunları hep konuştuk ve hep uyusuyor
düşüncelerimiz. Benim sormak istediğim bitirmeyi istediğim halde niye ağlıyorum?
Tabiki de onun kalbini kırmak çok uzuyor aslında beni. Elimden geldiğince iyi bir şekilde bitirmeyi düşünüyorum. Aslında ona başında ve ara ara onun gibi hissedeemdiğimi söylemiştim o da biliyor. Pişmanlık konusunda ise belki onun gibisini bir daha bulamam ama sevmeden de devam deme bu bencillik olur sevgimi gosteremedikten sonra.Onun onurunu gururunu kırmadan ayrıl.. Seven sevilmezmiş... Sonradan pişman olmazsın insallah
Genelde pisman olunur bunu da söyleyeyim. Senin gibi cok guzel.sevilen kadinlar kendi istekleriyle ayrılınca çekecek derdi var da ondan ayrildi derler bizim orada.Onun onurunu gururunu kırmadan ayrıl.. Seven sevilmezmiş... Sonradan pişman olmazsın insallah
K Kafasi Karisik BirisiGenelde pisman olunur bunu da söyleyeyim. Senin gibi cok guzel.sevilen kadinlar kendi istekleriyle ayrılınca çekecek derdi var da ondan ayrildi derler bizim orada.
Peki devam etsem daha saçma sapan bir hal almaz mi bu durumGenelde pisman olunur bunu da söyleyeyim. Senin gibi cok guzel.sevilen kadinlar kendi istekleriyle ayrılınca çekecek derdi var da ondan ayrildi derler bizim orada.
Ikinizi de tanimadigim icin bir sey diyemicem bu konuda. Illa ilk goruste ask mi gerekiyor? Insan bazen bakışını sever, insanlar arasinda duruşunu sever, karakterini sever. Siz ne ariyorsunuz da bulamiyorsunuz?Peki devam etsem daha saçma sapan bir hal almaz mi bu durum
Çok çok haklısın seven birine hele de böylesine denk gelmek büyük bir şans. Aslında ben bu kişiyi hiç begenmemistim. O yüzden 1 yıl boyunca hep reddettim. Ama kalbim kadar güzel ki. Yine de hissedemiyorum. Belkide dış görünüşünden kaynaklanıyor. Ve hep aklımda olan şey benim etkilendiğim biriyle konuşmaktı. Ama ben bu kişiyi 1 yıl görmedim bile arkdasim çok iyi biri tam senin gibi biri diye diye aklıma girdi ve en sonunda şans verdimYa bazen ılk yılda cok bısey anlasılmayabılır. (Benım de oyle oldu) Boyle hissetmen normal bence alışma sureci yasıyorsunuzdur. Zamanla da baglılık olusuyor. Bitirmeme sebebiniz de bu. Tam olarak ne ıstedıgınızı sorgulayın. Tutkulu bir aşk mı mesela. Sanırım bu eksık mutlusun ama yetmiyor gıbı ifade ediyorsun. Kendıne neyin yetip yetmedıgını artılarını eksiklerini degerlendır. Su zamanda gercekten seven de zor bulunuyor bacım
Şimdi anladım. Kesınlıkle ıyı bırı dıye de biriyle hayat paylasılmaz. Daha ıyı ınsanlar onun karsısına cıksın dıye dua eder hayatına bakarsın. Cunku dıs gorunus begenmemek onemlı bısye bence. Hakkındır sonucta. sen hep dogal bı sekılde begeneyım edeyım tanısayım asık olayım tarzında ıstıyorsun bunu da anladım. Bı kere arada olumsuz bı durum var. Begenme arzusu. Bendekı tek olumsuzluk benım sevgimi ifade edemememdı. Bence dıs gorunus sevgine engelse hıc uzatma o da daha fazla uzulmesın daha cok yara almadan halledebılırsınız. Zor bı durum ama kendı hayatımızı bı kere yasıyoruz.Çok çok haklısın seven birine hele de böylesine denk gelmek büyük bir şans. Aslında ben bu kişiyi hiç begenmemistim. O yüzden 1 yıl boyunca hep reddettim. Ama kalbim kadar güzel ki. Yine de hissedemiyorum. Belkide dış görünüşünden kaynaklanıyor. Ve hep aklımda olan şey benim etkilendiğim biriyle konuşmaktı. Ama ben bu kişiyi 1 yıl görmedim bile arkdasim çok iyi biri tam senin gibi biri diye diye aklıma girdi ve en sonunda şans verdim
Peki sevdiginizi ne zaman anladinizSevgimi gosterememek dıyorsun. Ebet tam emin degılsın anladım. Istersen cok da uzmeden bitirmeyi deneyebilirsin. Ama dedıgım gıbı ılk baslarda anlasılmayabılır ben de derdım hep sevgimi ifade edemiyorum fılan dıye. Herkes aynı derecede yaşamıyor maalesef. Ama zamanla tanıdıkca sevgi artıyor baglılık artıyor. Iyıkı bırakmamısım dıyorum mesela ben.
Ben ilk sene anlayamadım cıdden nasıl sacma gecmıs hala gulerım hatta. Ilk sene en cok tartısma yasadıgımız seneydi dıyeyım cunku karsıdakınden hoslanıyorsunız sveıyorsunuz ve cıddı dusunuyorsun uz ve tanımaya calısıyorsunuz ıllakı dusunvelerde catısma oluyor. Fıkır ayrılıkları vs ortak noktada bulusuluyır elbette tabıkı kırıcı olmadan etmeden( yoksa asla yurumez) . Tanıma asaması zordu yani ama guzel yanı da coktu en cok ilgi o donemde olurPeki sevdiginizi ne zaman anladiniz
Sizde bir hoslanti varmış sanırım anladigim kadariyla bende o da yok İşte dediniz ya beğenmediğin arzusu o yüzden mi böyle oluyorum bu arada çok teşekkür ederim çok güzel cevaplar veriyorsunuz banaBen ilk sene anlayamadım cıdden nasıl sacma gecmıs hala gulerım hatta. Ilk sene en cok tartısma yasadıgımız seneydi dıyeyım cunku karsıdakınden hoslanıyorsunız sveıyorsunuz ve cıddı dusunuyorsun uz ve tanımaya calısıyorsunuz ıllakı dusunvelerde catısma oluyor. Fıkır ayrılıkları vs ortak noktada bulusuluyır elbette tabıkı kırıcı olmadan etmeden( yoksa asla yurumez) . Tanıma asaması zordu yani ama guzel yanı da coktu en cok ilgi o donemde olurkısacası 2.sene emın oldum dıyeyım. Ilk yılı atlatınca zaten bıseyler oturuyor. Bıde su var bız 2 yıl ayrı sehırlerdeydık unıversıte ıcın. Memlekete donunce yan yana olunca daha da oturuyor ilişki. Uzaklık buyuk deazavanataj yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?