ay sabun demeyin banadelikafadulden
sabun aşığıyım biliyosunuz:asigim:kanka mis gibi kokan doğal sabunlarda var valla:teytey:
ayrıca watsonsun kavunlusunu almıştım ben:asigim:
livim kanserojen madde içermeyen ürünler yokki nerdeyse:sm_confused:
Hayırlı olsun kanka topiğinhihoyyyt Maybelline volume express rimel avon ruj nosunu unuttum bakmaya üşendimmirmirmirmir nivea dudak nemlendiricisi. Nivea roll on. Golden rose dipliner. Loreal teleskopik mascara. Nivea vücut kremi. Johnson's baby bebe yağı. Aklıma gelenler bunlargamyoncuiremsu
lancomenin göz altı kapatıcısı
helena r.göz altı kapatıcısı(bembeyazdı hemde:smiley-cool:)
bunlarıda dibine kadar bitirdim:lepi:
ama resim ekliyemiyorum elimde olmadıkları içinbilmiyorumkismile
1- Niveanın nemlendirici soft olann
2- Şıvarzkorpun ( çok zor la ecnebicesi) Glissi
ve bir ürün daha, kokusuna hastayımm
aprilim sen nasıl istersen biricikimhihoyyyt
sen başlığı düşün,ben düzenlerim gardaşım:hulya:
dün şunu bitirdim, ve ağşam gittim yenisini aldım
alkisalkisalkis Güzel kapatıcı bir fondöten diye biliyorum bunu kankam, yenisini de güle güle kullanasın opuyorumnanaktan
Lush Ice Blue sabunum bitmek üzere :çok üzgünüm: Tekrardan almayı düşünüyorum feci güzel birşey :asigim:
Vücut için mi kullanıyorsun melek kankam ? olumunekankayizsmile
Ben Lush'tan bir kaç tester denemiştim, kokularına bayılıyorum ürünlerinin ya...:asigim:
Cilt bakımı ürünü denemedim ama...
Melekom hangi testerlerini kullandın ?Ballı sabununda kokusu dehşet güzelcokacimcoook ye beni ye beni diyor cokacimcoook
Cilt bakım ürünlerini ben denedim kanka temizliycisini değilde toniğini şiddetle tavisiye ederim .
Aşkummmm vucudum için kullanıyorum .Sersem gibi olduğumda beni kendime getiren ayıkmamı sağlayan tek sabun :lepi: Resmen nane gibi kokuyor kankam olumunekankayizsmile
=) ben genelde bitmeden yenilerini alırım
şişenin dibini hiç görmedim ayol :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?