- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
Lilllllilllll lllli li yeni konumuz hayırlı olsun canlar hihoyyytNisanım hayırlı olsun konun hihoyyyt
En son Lush Aqua Marina yüz temizleme jelini bitirdim .Onun yerini dolduracak henüz birşey alamadım.fisfisfisŞimdilik ne alacağıma karar veremediğim için yeşil sabunla idare ediyorum
Shiseido Pureness pudramda bitti benneyaptımki
Ha bir de minik diş fırçam ve macunumunda yenilenmesi gerekiyor :1no2:
Aramızda kalsın kızlar tanrıçamızın ve nisanımızın kokusunuda acayip merak ettim .:kedi:
Kankacım benimmm sağol tatlım...Şeniz
Bitanem yeşil sabun dediğin zeytinyağlı sabun mu ?zemuszemus
Pureness pudradan çok memnunsun sanırım balım.
Kankam aslında bilirsin sen o kokuyu Liv vardı reklam afişlerinde Very Irresistable'ın. :lepi:
Bugün D&P den açık halini kokladım, fena değildi.bilmiyorumkismile Bekledikçe daha çok benzedi ama daha önce hiç açık parfüm almadım bilemiyorum. Zararlı kanserojen filan olmasın... eyvahedigeldismile
anammm hayırlı olsun canım süper olmuş amma neden şunu 3 gün önce açmadın yaa dolap temizliği yapmışttım bi sürü ürüna atmıştımeklerdim buraya fotolarını. neyse bitecek ürünlerii daha sık kullanıyım da hemencik foto ekliyim ben de:roflol:
güvenchy absolutly mi soruosunuz ben internetten getirtmiştim çok beğendim onu şişesiin hala saklıyorum valla
Bitanem gene eklersin olsun...hihoyyyt
Neler bitirdiğini yaz bakiim, merak ettim şimdik aklinialirimsmile olumunekankayizsmile