biten uzak mesafe ilişkim hakkında

mazidekikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
6
0
1
biriyle tanıştım ve ona kendimi çok kaptırdım. aşık mıydım bilmiyoruma ama aramızda çok derin bir bağ vardı. bir süre önce bitirme kararı aldım. anlaşamadığımız bir mevzu oldu ve çabasız olduğunu fark ettim. hep kendimden veriyordum. ilişkide erkek gibi bişiydim sjbjwsab. uzak mesafedeydik ve cinsellikle alakalı beklentileri oldu. sexting gibi.. fakat bana aşırı saçma gelmesine rağmen onhn için denedim. dedim ya aşırı çabalıyordum. hep bi orta yol bulma peşindeydim kendi sınırlarımı sürekli ihlal ediyordum. sonra gerçekten sexting işinin vs. bana göre olmadığını fark ettim ve açık açık istemiyorum dedim. sonra ayrıldım çünkü geri adım atmayacağını biliyordum (ki cidden atmadı, tekrar onun için çabalayacağımı düşünmüştür herhalde), asla durdurmadı. cinselliğin olmadığı ilişki arkadaşlık ilişkisidir diyerek beni ikna edeceğini düşündü. kaybetme korkusunun olmayışını da kendim görmüş oldum ayrıca. konuşmalar bittikten sonra manipülatif davranışlarını fark ettim (. üstünkörü anlattım. zor bir karardı fakat devam etmenin bana zarar vereceğine çok net emindim. şu an pişman değilim ama gerçekten haaaala daha yarım hissediyorum. özveride bulundum çok fazla ama galiba yediremediğim onun beni bu kadar kolay gözden çıkarabilmesiydi. bir süredir stalk yapmıyordum fakat yaptığım an iğrenç bi his yaşıyorum. başka kızlarla takipleşip duruyor. sevilmemiş erkek tripleri ve eski aşkıyla ilgili bişiler paylaşmış.. en doğru oymuş gibi davranmasından bahsetmiyorum. biliyorum doğru bir karardı ya ne zaman geçecek bu his yeter valla bıktım. yaşım 20**

Daha çok gençsin, ohooooo, kimler gelir kimler geçer hayatından.
Bu da tecrübe olmuş sana, en azından neyi isteyip neyi istemediğini anladığın bir noktadasın.

Kendi sınırlarını ihlal etmediğin, daha sağlıklı bir ilişki yaşayacağın düzgün bir insan çıkmasını dilerim karşına.

Hiç yüz yüze görüştünüz mü?

Ama iyi cesaret etmişsin hiç görmediğin kişiyle sexting yapmaya.
Demedin mi beni tehtit eder,başıma dolaplar çevirir.
Ama neyse ki sonucunda iyi yapmışsın. Kimse sana istemediğin şeyi yaptıramaz.

Hiç yüz yüze görüştünüz mü

aptal cesareti bence bu abjfbajdjsk kendimi kontrol ettiğim için fazla ileri bişi olmadı şükür

Bende bu cesarete şaşıyorum gerçekten.

Daha çok küçüksün ve uzaktan olan bi ilişki ve aslında belki de sevmek istediğin için sırf benim de hayatımda biri olsun kafasıyla davranmissindir ne güzel sınırların var ve ihlal edilmesine karşı çıkmışsınız bence doğru zamanı bekle karşına illaki senin gibi biri çıkar ve ayrıca o dediginiz se..ting nedir anlamadım

şükret bence. senin bu büyük hislerinin hiçbiri adamda yokmus. cabasiz, kendiliginden gelen - sacma bir iliski olmus adam icin. o sana hayatinda 3 kuruşluk deger verirken sen tüm hayatını o yapmissin.
bitmesi iyi olmus.
ayrica "cinsellik olmadan sevgililik arkadaslik gibidir" diyen insan sekstingle kalmaz. uzak mesafe diyorsun, yanina geldiginde otel tutar elbet. onlarda da gece kalamasan bile gündüz seni sıkıştırır ille de gel, ne var bunda, sadece dokunacagim bilmemne diye. sonra erkegin hevesi icin hazir olmadan sürtüşüp sürtüşüp kendini kotu hissedip aylarca "hamile miyim" diye konu acip kafayi siyiran kadinlar gibi olursun..ben cinsellige karsi degilim ama her şeyin zamanı var usulü var. kendi hayatimda da 20 yasindayken degil, hazir degilken karşı taraf istekli diye degil elim para gormusken, bazi seylerin sorumlululuguni kaldiracak olgun yasimda- tamamen kendi kararimla girmistim ilk iliskime, haliyle hic pismanligini yasamadim. ama senin gibi hazir olmadan sirf "sevgilim beni sevsin" diye kendini bu durumun icinde bulan, birlikte olduktan kisa sure sonra da terkedilen kadinlarda bu bir travma haline gelebiliyor.
o yuzden iyi yapmışsın yol yakinken ayrilmakta.
birak ne yaparsa yapsin.

Öncelikle çok doğru bir karar verip ayrılmışsınız yaşlarımız yakın benimde başımdan böyle bişey geçti istedikleri şekilde konuştuğunuzda sizden iyisi yok ama konuşmak istemezseniz de hemen uzaklaşıyorlar.Zatten uzak mesafeymiş çokta takılmayın daha iyiler çıkar karşınıza

Daha yaşın 20 , karşına birçok erkek çıkacaktır. Uzak mesafe ilişkisi ve sadece 1 kere görüşme olmuş. Umarım sexting yaparken fotoğraflarını ona atmamışsındır. Bu fotoğraf atma işi bana saçma geliyor. Tehdit edilme , şantaj durumu da var Allah korusun. İstemediğin hiçbir şeyi yapma. Sırf o istiyor diye istemediğin bir şeyi yapmak kendine saygısızlık olur. Ayrılık olması çok iyi olmuş. Bir gün gerçekten kendin cinsellik yaşamak istersen o zaman yaşarsın.

Ayrıca onu her yerden sil, stalklama. Bunu yapmaya devam edersen takıntı haline gelebilir, unutma sürecini uzatır.

Çok doğru bir karar vermişsin.Gençsin daha.Dik duruş sergilediğin sürece karşına doğru insan çıkacaktır.

Sexting karşılıklı olarak cinsel içerikli yazışmak ve kendini tatmin etmek demek

En derin aşklar bile unutuluyor merak etme. Telefon arkadaşı haydi haydi unutulur.

Bir de onun için yaptığın fedakarlıkların bütününden bahsediyorum, hiç ama hiç kimse için yapma. Her zaman bir adım geri dur ki, karşı tarafa senin için çaba göstermesi için alan açmış ve emin ol daha kıymetli olursun.

gerçekten çok haklısın. nasıl olsa gitmez diyerek karşı tarafa bana istediği gibi davranma hakkını veriyorum. güzel ders oldu bana da.

Ayrıca onu her yerden sil, stalklama. Bunu yapmaya devam edersen takıntı haline gelebilir, unutma sürecini uzatır.
fotoğraf falan atmadım allahtan. stalk olayını da bıraktım sayılır. zaten çok rahatsız edici bir his. kendimi kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…