- 5 Mart 2025
- 6
- 0
- 1
- Konu Sahibi mazidekikedi
biriyle tanıştım ve ona kendimi çok kaptırdım. aşık mıydım bilmiyoruma ama aramızda çok derin bir bağ vardı. bir süre önce bitirme kararı aldım. anlaşamadığımız bir mevzu oldu ve çabasız olduğunu fark ettim. hep kendimden veriyordum. ilişkide erkek gibi bişiydim sjbjwsab. uzak mesafedeydik ve cinsellikle alakalı beklentileri oldu. sexting gibi.. fakat bana aşırı saçma gelmesine rağmen onhn için denedim. dedim ya aşırı çabalıyordum. hep bi orta yol bulma peşindeydim kendi sınırlarımı sürekli ihlal ediyordum. sonra gerçekten sexting işinin vs. bana göre olmadığını fark ettim ve açık açık istemiyorum dedim. sonra ayrıldım çünkü geri adım atmayacağını biliyordum (ki cidden atmadı, tekrar onun için çabalayacağımı düşünmüştür herhalde), asla durdurmadı. cinselliğin olmadığı ilişki arkadaşlık ilişkisidir diyerek beni ikna edeceğini düşündü. kaybetme korkusunun olmayışını da kendim görmüş oldum ayrıca. konuşmalar bittikten sonra manipülatif davranışlarını fark ettim
(. üstünkörü anlattım. zor bir karardı fakat devam etmenin bana zarar vereceğine çok net emindim. şu an pişman değilim ama gerçekten haaaala daha yarım hissediyorum. özveride bulundum çok fazla ama galiba yediremediğim onun beni bu kadar kolay gözden çıkarabilmesiydi. bir süredir stalk yapmıyordum fakat yaptığım an iğrenç bi his yaşıyorum. başka kızlarla takipleşip duruyor. sevilmemiş erkek tripleri ve eski aşkıyla ilgili bişiler paylaşmış.. en doğru oymuş gibi davranmasından bahsetmiyorum. biliyorum doğru bir karardı ya ne zaman geçecek bu his yeter valla bıktım. yaşım 20**