How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bitcoin siteleri hakkinda

Bizim öğretmenler arasında çok yaygin. Ama çoğu parayı kaptırdı. Biri 60.000 içeri girdi. Yatirimsa gözümün önünde olmalı altın döviz daha mantıklı geliyor bana. Bilmeden anca büyük baliklara yem olursun.

Coin işinin bilmeyen biri için kumar oynamaktan farkı yok. Sağdan soldan edinilen bilgilerle bile kazanç sağlayacak duruma gelinmez. Çevremizdeki birçok insan bilinçsizce bu işe girip başlarda şansa bala üç beş kazanıp sonra malesef zarara giriyorlar. Bu işe gerçekten hakim olarak yatırım yapan, iyi paralar kazanan insanların bile kimi zaman öngöremediği düşüşler oluyor. Her coin borsası da güvenilir değil.
İlla yatırım istiyorsanız paranızı dolarda altında vs tutabilirsiniz. Ya da isterseniz ve şartlarınız uygunsa devletin yeni politikasına göz atabilirsiniz.

Millet öğrendi hevesini aldı uzak durmaya karar verdi. Siz şimdi sıfır bilgiyle içine dalmayın sakın.
He bana göre asla güvenli bir yatırım oyunu.. pardon aracı değil.

Ben yatırım olarak daha somut şeyler beklerim. Birilerinin oturduğu yerden bilgisayar oyunu gibi indir kaldır yaptığı kurlara bel bağlayamam 😒

Öyle zaten. Kumarın dijital hali 😒
Cok guzel bir noktaya deginmisler.. kaybedince oldum bittim demeyecekler yapabilir.. ama tum birikimini hatta kredi cekip yatirmak mantikli degil. Kaybedersen kac yil odemekle ugrasacaksin birde.. somut birseyde yok ortada

Cok guzel bir noktaya deginmisler.. kaybedince oldum bittim demeyecekler yapabilir.. ama tum birikimini hatta kredi cekip yatirmak mantikli degil. Kaybedersen kac yil odemekle ugrasacaksin birde.. somut birseyde yok ortada

Aslinda somut bir sürü şey var internet alt yapıları, veri saklama projeleri, arabaların dijital programları, bankaların para aktarma sistemlerine pilot bölge uygulamalarının başlatılması.
Yetişkin nesil belki tam hakim olamaz ama gençlerimiz mutlaka Yazılım ve dijital dünyaya adapte olmalı.

Eski tip titanların dijital hali işte..
İnsanlar evler arabalar satıp kaybedince intihar etti bu umut tacirleri yüzünden. Kimisi cinnet getirip ailesini yoketti.
Biraz akıl ve mantık lazım bir şeyin kâr zarar oranını hesap etmek için.
Bir de kolay para peşinde koşmanın sonu hep hüsrandır..

Kim yönetiyor kim oynuyor bu kurlarla kimse bilmez 😒

zaten bilmeden girmemek lazim vs vs denmis de,

bilsen arastirsan bile tongaya dusebiliyorsun,

bakiniz SQUID Game Token dolandiriciligi :

bu sirket de baya guven toplamisti halbuki genel kamuoyunda, amma velakin ucurdular paraciklari.

belki az paralarla deney amacli takilinabilir, ama genel yatirim amacli tum emegi yazik etme ihtimali var.

Eski tip titanların dijital hali işte..
İnsanlar evler arabalar satıp kaybedince intihar etti bu umut tacirleri yüzünden. Kimisi cinnet getirip ailesini yoketti.
Biraz akıl ve mantık lazım bir şeyin kâr zarar oranını hesap etmek için.
Bir de kolay para peşinde koşmanın sonu hep hüsrandır..

Kim yönetiyor kim oynuyor bu kurlarla kimse bilmez 😒
Bence bu: kolay para pesinde kosmak husran genelde…zaten bu kadar kolay olsa herkes kazanirdi

Aslinda somut bir sürü şey var internet alt yapıları, veri saklama projeleri, arabaların dijital programları, bankaların para aktarma sistemlerine pilot bölge uygulamalarının başlatılması.
Yetişkin nesil belki tam hakim olamaz ama gençlerimiz mutlaka Yazılım ve dijital dünyaya adapte olmalı.
Son cumlene katiliyorumda… bu islerin bahsedildigi kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Borsada ayni sekilde bence.. kaybetmekte kazanmakta ucurumlar acmayacak olmasi gerek. Insanlar herseylerini yatiriyor.. kaybedincede dunya basina yikiliyor

Son cumlene katiliyorumda… bu islerin bahsedildigi kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Borsada ayni sekilde bence.. kaybetmekte kazanmakta ucurumlar acmayacak olmasi gerek. Insanlar herseylerini yatiriyor.. kaybedincede dunya basina yikiliyor

O kayip olayi söyle oluyor. Marjin işlem kavrami var kazancı da kaybı da daha hızlı. Borsa senin işlemini ztn görüyor tahmininde zıt yöne fiyati 1 dklik şekillendiriyor sonra yola devam. Biz 1 saatte 1 koyup 1000 istersek olmaz risk analizi tahtanın durumu hepsine hakim olman gerek. 1 senedir 1 kez bile marjin açmadım neden açayım hakim değilim.
Ama vakit ayırıp kar kaçırma korkusuna kapılmadan günlük kazanç elde edebilirsin ama normal 1 işte çalışmaktan çok daha zor gecesi gündüzü yok yemek vakti anlamaz uyku anlamaz. Veya proje araştırıp fiyatının ucuz olduğunu düşündüğün projeleri almaya karar verebilir uzun vade sonuçlarını beklersin.

Back