- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bir arkadaşım tavsiye etti bitcoin.guvenilir mi.tecrube eden var mı.hangi uygulamadan girilir.kimlik bilgilerimin kullanılması riski var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitcoin hakkında bilginizin sıfır olduğu kesin ,sorduğunuz sorulardan böyle anladım. Girmeyin ..Bir arkadaşım tavsiye etti bitcoin.guvenilir mi.tecrube eden var mı.hangi uygulamadan girilir.kimlik bilgilerimin kullanılması riski var mi
Hiç bilgim yokBitcoin hakkında bilginizin sıfır olduğu kesin ,sorduğunuz sorulardan böyle anladım. Girmeyin ..
çok doğru bir yorum .Bitcoin hakkında bilginizin sıfır olduğu kesin ,sorduğunuz sorulardan böyle anladım. Girmeyin ..
Sakın girmeyin. Ben de girmiyorum mesela. Bitcoin işini iyice öğrenmeden giren herkes zarar ediyor.Hiç bilgim yok
hiç bir bilgi olmadan girmeyin biraz araştırın. kaybettiğinizee üzülmeyeceğiniz miktarla girin. ve bir anda zengin olucam hayali kurmayın. kimlik bilgileri verme kısmında ben sorun görmüyorumHiç bilgim yok
bu arada kazandığım parayı arabaya yatırdım en son psikolojim dayanmadı :))bitcoinle uğraşıp güzel para kazandım sıfır bilginiz var ben sizin yerinizde olsam girmem tecrübelerime ddayanarak söylüyorum bin kişi kaybeder bir kişi kazanır borsa tecrübeniz var mı yatırımcı psikolojisi hakkında bilginiz var mı yatırım danışmanı bir kanal vb mi takip edeceksiniz teknik temel analiz biliyor musunuz? Tüm bunlar önemli yedi yirmi dört takip isteyen alarmlar kurmanız gereken bir yer biraz eğitimini alınca paranızı yatırın
bu şekilde girilecek bir şey değil uzak dur :)Bir arkadaşım tavsiye etti bitcoin.guvenilir mi.tecrube eden var mı.hangi uygulamadan girilir.kimlik bilgilerimin kullanılması riski var mi
Bi sakin olBir arkadaşım tavsiye etti bitcoin.guvenilir mi.tecrube eden var mı.hangi uygulamadan girilir.kimlik bilgilerimin kullanılması riski var mi