bit sorunu

raava

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
3.013
10.789
408
merhaba sevgili kk üyeleri. konuyu bit sorunu diye açtım ama aslında daha sorun değil. kızımın okulundan yazı geldi eve. okulda birinde bit görülmüş. kızımın sınıfından değil bit görülen çocuk. yemekhane vs dışında aynı ortamda da bulunmuyorlar ama okuldakiler önlem amaçlı bit şampuanı kullanırsanız iyi olur dediler. önerebileceğiniz bitkisel bit şampuanı veya herhangi doğal başka bir şey varsa paylaşın lütfen. herkese şimdiden teşekkürler.

* konum yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın.

O yazı klasik değil mi

Geçen sene bizim 800 kişilik okulda da gönderdiler

Saçını kestirin erkeklerin kızlarınkini örün vs yazıyordu

Ellerini yıkatın bit şampuanı yapın vs vs şeklinde

Burada okumuştum lavanta yağı önerisi vardı

Bit yoksa neden şampuan kullanasın ki? Bence sadece saçını derle topla bağla , arkadaşlarının özel eşyalarını kesinlikle kullanmaması yönünde uyar. Saçını da kontrol et sirke vs var mı diye. Görürsen kullanırsın zaten şampuanı görmeden kullanmak çok gereksiz geldi

onlem amacli bit tokalari var bitkisel onlardan alabilirisniz ve bi su dolu spray sisesinin icine lavanta yagi damlatin ve kizinizin cantasina montuna puskurtun oda gelmesini engelliyormus arkadasim yapiyordu kizi icin.

Montunu da katlayıp sıranın altına koysun monttan da geçiyor bit

Ben de bit tokası kullanıyorum gerek duymadıkça şampuan kullanmıyorum.
Sürekli kontol edin bir de paranitin içinden çıkan saç taragı var o çok güzel.

Maalesef ben de bitlendim ve tam olarak temizleyemedim. Annem uzakta kimseye söyleyip taratamıyorum. Kendi kendime uğraşıp duruyorum. Bitrin isimli bi şampuan aldım kullandım memnun kaldım. Bi hafta sonra tekrar uygulama yapmam gerekiyormuş kesin sonuç için

çoğu şampuan bitleri öldürse de sirkeyi öldürmüyor
paranitin en iyi özelliği sirkelerin çoğunu da öldürüyor
kullandığınız şampuanda 7 gün diyorsa mutlaka o uygulamayı yapmanız lazım çünkü o uygulama, ilk uygulama sırasında sirke olup 7 gün içinde bite dönen bitler için
yalnız mutlaka çarşafınızı yastık kılıfınızı her gün değiştirmeniz lazım çünkü sirke düştüğü yere tutunur, kafanız oraya gelirse tekrar saça tutunur
daha kısa yöntemi ise gidiyorsunuz bir kuaföre, şu boyalara katılan solisyon var ya, onu sulandırıp ıslak saçınıza sürüyorlar, saçınıza hiçbir şey olmuyor ama tüm bitler ve sirkeler aynı anda ölüyor, tek seferde kurtuluyorsunuz

Öyle mi? Aslında normalde saç boyatan bir insanım ama kuaför bit yada sirke farkeder diye gidip boyatamıyorum. Saçıma komple bir boya yaptırsam demek ki kurtulurum bu mantıkla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…