• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Bit şampuanı saç uzatıyomuş.

fbhasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
98
0
86
55
İstanbul
Geçenlerde arkadaşımla bir çiçekçi hanımdan (roman) çicek alırken konuşmalarımızı duydu bize dediki bit şampuanı kullanın.CADIARZUBizde sonradan düşündük gerçekten şöyle bi dikkat edersek bu milletin saçları hep gür hep kalın yani ne dersiniz arkadaşlar denesekmi?Eczaneye gidipte bit şampuanı ver dersek tuhaf bakarmı acaba.Bir okula götürücez çocuklar bitlenmiş desek.:dance:

bana sorarsan sakin yapma derim cunku senin sacina ihtiyac olan vitaminleri olduruyor sac derini ve saclarinida acayip kuru yapiyor cunku onun icinde yakici maddeler cok canim sacma oyle seyler dogal yontemler daha iyi...

çok saçma ya ....şimdi de bit şampuanımı çıktıkaydirigubbakcemile3yakında pire tozu falan da sürün diye yazıcak arkadaşlar:roflol:ondan sonrada sinek ilacı falan sıkın diyecekler yahuuu....saçları uzatmak için millet coştu nerde ne var herşeyi saçı uzatıyor sanıyorlar.doğal yöntem gibisi varmı yaaa..ama şu bir gerçekki test edildi onaylandı turplu su gerçekten hızlı ve sağlıklı bi şekilde uzatıyor.

Kızlar sakın böyle bişey yapmayın o şampuanın içinde biti öldürmek için ilaçlar var ve onlar saça zarar veriyor bit oluşmadıkça(yani zor durumda kalmadıkça)asla kullanmayın!!!!!
Saçlarınızı uzatacağız derken saça zarar vermeyin :1no2:

romanlar mı dedi bunu laf olsun diye demiştir bence...
bırakın saçları kendi haline ,hiç takmayın bakın nasıl uzuyor....
sık sık duş almak evet saçı uzatıyor..sık sık duş alın yada sık sık saçlarınızı yıkayın ooohhh hem temizlik hemde saçlarınız uzar....

bnm bı aile dstumn kızınn sacları ayak bılegımın 2 katı..gren cıt cıt sanıo...ve kızda hastalık var saclarını koprıp yıyo..srklı kafasında cevz buyuklugunda acklar var...ve ınnlmazzzzzz gzel bı kız...kullndıgı tek sampun bit sampuanı..sacı grsenz göunuzu alamazsınız...ve o kel yerler 15 gunde cıkıo...şçma degl dogru yanı..gzmle grmüş biri olrak söliyom...

Benim yakın arkadaşımda bahsetti bu konudan. Küçükken hep bit ilacı sürüyorlarmış saçına ama sık sık. Kızın saçları acayip uzuyo. Ondan olabilir demişti bana. Okula başladığımızda aynı uzunluktaydı saçlarımız, sene sonunda bellerine geldi resmen saçları benimkilerse yerinde saydı benneyaptımki

Ama bitlenmiş insanlar kullanıyo sonuçta, onların saçlarına da zarar verir o haşereleri yok ederken öyle değil mi?

bit şampuanıyla alakası yok cünkü bit sampuanı sacı yıpratır, agır kimyasal maddeler içeriyo bitlerden arındrmak için.o bahsettiğiniz saçların uzaması genetiktir.benim ev arkadasım da sürekli saclarını koparıp dururdu diplerden acık kalırdı ama cok hızlı uzardı sacları üstelik öyle benim yaptıgım gibi özen de göstermezdi saclarına.herhangi bi şampuanla yıkardı uzun oldugu için de saç kremi kullanırdı ekstra bi bakım filan yapmazdı,ama saçları sapsarıydı belindeydi,her hafta evde kendimiz orial ile dip boya yapmamıza ragmen çok güzeldi hergün de maşa yapardı saçlarına düşünün.bence bizim genlerde bi sorun var :)

28 yaşımdan sonra bitlendim :( daha yeni yeni kurtuluyorum. 2 yaşındaki erkek kuzenimden bulaştı bana da. bakıcısının evinden getirmiş. farkettik anne baba çalıştığı için berbere götürdüm. eve geldik yıkadım onu kesilen saçları kaşındırmasın diye. 3-4 gün sonra kaşınmaya başladım. farkettiğimde çok geçti. bit sıpreyi kullandım. saçlarım çok dökülmeye başladı. internetten bit ilacı saç döker mi diye ararştırırken bu siteye denk geldim. arkadaşlar sakın denemeyin derim aman haa. ben spreyden şüpheleniyorum. ama haftalık saç bakımımı yapan birisiyim. bu aralar ara verdim sadece. ben keten tohumu, jojoba, maydanoz tohumu, ısırgan otu tohumu, çörek otu yağlarını ve zeytin yağını benmari usulü ısıtıyorum. sürüyorum saçlarıma. en az 2 saat en fazla 8 saat bekletiyorum. mis gibi oluyor saçlarım. uzatmak için bunları deneyin lütfen. hatta söyle diim saçlarımın yapısı bile değişti. dalgalı da değil düz de değil garip şekilsiz saçlarım vardı. saçlarım ağarlaştı ve düzleşti.

Kesinlikle dogru hem uzatıyor hemde gurlestiriyor size garanti verebilirim isterseniz sadece 1 ayda her hafta deneyin ve gorun ınanılmaz işe yarıyor fakat yan etkisi çok buyuk beyindeki hucrelere zarar veriyor

yan etkisi bit ilacını saç uzatmak için kullanan arkadaşlarda eminim olmayacaktır:1:

Back