• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bit pazarı sizce nasil?

Simin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
455
458
103
İstanbul
bir arkadasim yeni evlendi ve evine tüm mobilyalari bit pazarı diye gecen eskidjiden almis. bizim burada haramidere de cok büyük bir yerleri var. yatak odasi takımı almayi düsünüyorum acaba orasi nasildir? bir kisinin lafiyla hareket etmek istemiyorum.

daha önce kullanan yada ürünlerin saglamligi hakkında bilgisi olan var mi? :(

arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum.. internette baktigim modellerin hepsi orada vardi. cok enteresan geldi bana ama kullandiklari dekorlara kadar aynısı!!
fiyatlar ise 50% daha indirimli.. eger mobilya alacaksaniz kesinlikle tavsiye ederim.. ayrica bornoz, nevresim, elektronik aletler yani kücük ev aletleri ve halilara da baktik hepsi cok cok cok ucuzlar üstelik garanti veriliyor.

bilginiz olsun :)

bir arkadasim yeni evlendi ve evine tüm mobilyalari bit pazarı diye gecen eskidjiden almis. bizim burada haramidere de cok büyük bir yerleri var. yatak odasi takımı almayi düsünüyorum acaba orasi nasildir? bir kisinin lafiyla hareket etmek istemiyorum.

orayı bilmiyorum da bu tarz mağazalarda genelde 5-10 yıllık süreçte başarılı oluyorlar. dene derim.

bunlar yani dediklerin kullanılmış eşya mı?
yoksa teşhir dediklerimiz mi?

Eskidji yani diğer adıyla bit pazarı ,isim olarak o şekilde geçen aslında bünyesinde farklı mağazaları barındıran bir mobilya avm si dir.
Ürünler 2. el , spot, teşhir vs değildir.
A ,B, C, D... firmalarının tek çatı altında toplandığı bir yer sadece.
Bende eşyalarımı ordan aldım. Tanıdık mağazadan aldığım için diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum. Ancak benim aldığım yerdede fiyatlar çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim :34:

Son düzenleme:
evet benımde bir tanıdıgım apar topar evlendi
eşyaları falan aceleye gelmıstı bit pazarından aldık diyince şöyle bir baktım :) sonra evıne gıttım harıka mobılyalardı beyaz lake almış bayıldm çokta uygun ben bile düşünebilirim kiracı olacaksam :)
yani eskici falan değil canım :) sıfır mobilyalar beyaz eşya vb :)

İşyerimiz bahsettiğiniz yerde :) istanbulda 3 yerde var zaten bizim hepsinde yerimiz oldu ama haramidere en güzeli :) yani ben mobilyalarımı yıllardır ordan alıyorum :) hatta imalatçı oldukları için istediğim yerini değiştirebiliyorum :) ayrıca ürün sağlamlığı derken de istikbal bellona vs vs çoğuyla aynı imalathaneden çıkıyor hatta istikbale mobilya veren birsürü yer var eskıdjide yani sadece marka isimleri yok çoğu hem imalatçı hem satıcı :)

aslında her ikiside değil ehlimana arkadasım sıfır ürünler yanlış bilmiyorsam taksit yapmıyorlardı peşin yada kredi kartına tek çekim falan oluyordu oyüzden uygundu
Ürünler sıfır tabiki asla kullanılmış vs değil ayrıca bizde eskıdjideyiz tabiki kredi kartına taksit yapılıyor bütün dükkanlarda ve öyle tek çekim peşin gibi bişey yok yanlış bilgilendirmişler sizi :) fiyatların uygun olma sebebi ilk elden satılıyor olmaları. Yani bayiiler aynı fiyata satamaz ama fabrikadan ürünler 0 alınıyor daha ucuza satılıyor :)

Yenibosna Eskidji Tufan ticaretten koltuk siparişi verdim.Sözleşmeye "15 gün içinde teslim" yazıldı.Kapora verdim.Aciliyeti belirttim. 3 HAFTA sonra ürün HAZIR pazartesi gelecek dediler.Defalarca teyit etmeme rağmen, teslimat günü odayi boşalttık, oturacak yer yok ve mobilya gelmedi.Sebebini sorduğumda kumaşta sorun oldu birkaç gün daha dediler.Derhal iptal ediyorum dedim."Tamam be yatırırız kaporanızı" dediler.Sonrası işkence.Her gün aradım.Yatırdık yatıracağız diye 2 hafta iğrenç üsluplarıyla oyaladılar. Hep yalan dolan. Satarken yetkili kisi H bey, sorun olunca yetkim yok dedi.Avukatımızı devreye soktuk.Elimizde sözleşme var, ürün yok.Yasal süreç başlatacağımızı anlayınca parayı EKSİK olarak iade ettiler. UZAK DURUN BU FIRMADAN herkese de insanlik adina bu bilgiyi ulastiracagim.

Back
X