Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bişoktemi, jawline, göz altı ve gıdı lipo toplanalım kızlar 🤍
Kızlar ben zayıfım ama az yanağım ve gıdım var yüzüm yuvarlak geliyor daha üçgen gelsin istiyorum. Gıdı lipo, bişektomi, göz altı dolgusu ve jawline yaptıran var mı istanbulda. Kendi yapımızla yaptıklarında daha kalıcı oluyormus diye duydun
Kızlar ben zayıfım ama az yanağım ve gıdım var yüzüm yuvarlak geliyor daha üçgen gelsin istiyorum. Gıdı lipo, bişektomi, göz altı dolgusu ve jawline yaptıran var mı istanbulda. Kendi yapımızla yaptıklarında daha kalıcı oluyormus diye duydun
Ben vazer gidi lipo yaptırdım, 39 yaşındayım, sık kilo alıp vermekten derim gevsekti zaten, gidi lipo yaptirdim ama gevşeklik geçmedi, alt yüz germe yaptırmadan geccek gibi de degil. Eğer gençseniz ve sıkı bir cildiniz varsa vaser lipoyu öneririm, ağrı sızı birşey olmadı, keşke bisektomi de yaptirsaydim dedim sonra. Ben de şimdi ona bakıyorum ama yüzümün sarkmasindan korkuyorum.