- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
hürrem 2000, şimdi yapacağım tatlıyı.sonucu bildiririm :) çok güzel görünüyorcokacimcoook
hayatım heyecanla sonucu bekliyorum.:1shok:. inşallah.. damak tadına göredir tarifim...:kedi:....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürrem 2000, şimdi yapacağım tatlıyı.sonucu bildiririm :) çok güzel görünüyorcokacimcoook
hayatım heyecanla sonucu bekliyorum.:1shok:. inşallah.. damak tadına göredir tarifim...:kedi:....
Hürrem yaptım tatlıyı.Çook güzel oldu, hem hafif hem de çok kolay oldu.Ben yemek pişirmeden yeniyim de...:) Üzerine çikolata sosu da yaptım, verdiğin tarifteki ölçüleri harfiyen uyguladım, sonra da bir güzel soğuttum.Pötibörler eridi yumuşacık oldular.Eşim de gelince tatllııııı diye saldırdıkaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim, benim gibi yeni gelinler için de kolay anlaşılır bir tatlı.Çok pratik.Elineee sağlık.
hhmmh tatlim nefis görünüyorcokacimcoook
bende bunun bir deyisigini kakaolusunu yapiyorum ama buda cok güzel görünüyo bide böyle deniycemyerimseniben
elleine emegine saglik canimopuyorumnanaktan
oyy tatlım benim.. vaktin olunca denemeni isterim...petibör yerine eti burçak kollanırsan dahada nefis oluyor....bilgine...opuyorumnanaktan
tamam canim bulursam onunla denerimyerimseniben
ah ah biz buralarda her istedigimizi bulamiyoruz ne bulursak ona razi oluyoruzmafoldumben
bi gittigimde TR marketine bakayim, önerin icin tesekkürler canimopuyorumnanaktan
süper görünüyor eminim tadıda öyledir.k.k toplanıp size geliyoruz:)
cok hoş gorunuyor canım susleme olarak ne kulllanıyorsun
oyy tatlım aslında ben acele değilse epey süslüyorum ...görünüş çok güzel oluyor...ama tadı herşekilde nefis dene mutlaka...opuyorumnanaktan
Ellerine saglik gel beni ye diyo yaaaaaaaa