• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi kokmak isteyenler

oslemdenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
110
0
96
Diğer
Kızlar bugün açık parfüm aldım lolita lempicka çok güzel bisküvi kokuyor kurabiye gibi..parfümü burda odak parfümeri var ordan aldım markası adrenalyn parfümün.Tavsiye ederim çokta kalıcıhihoyyyt

bende orjinalini kullanıyorum gerçekten çok güzel bir koku,erkekler kesinlikle çok begeniyor bu kokuyuuu

bende orjinalini kullanıyorum. birebir aynısının açığını satan bir parfümeri arıyorum

Bende onu kullanıorum cok güzel kokusu var gercekten bayılıorum.acık parfümden alıyorum 3 gün kokusu duruyor bayanssulusmile

kızlar bu koku güzel ama tekrar kullanmam çok agır geliyo başımı ağrıtıyor.Benim bulunduğum oda parfüm kokuyo herkes öyle söylüyor güzel diyorlar.

lolita lempicka orjinal olan kesinlikle çok güzel,ben parfümün 2.sini kullanıyordum yine çok güzeldi o da ama si lolita kesinlikle ewwww açığını bilmiyorum canım

Büskivi gibi kokan bi parfüm . . Evet bende arıyorum bide lolita hakkında bilgi verirseniz sevinrm gerçkten erkekler begenıor mu ?

lolita lempicka klasik ve lolita lempicka lift kullanıyorum.Kurabiye kokan lift olanı.Klasiği şeker vanilya kokuyor.Lift portakallı kurabiye gibi.Çikolata kokusu diyorlar ama kurabiye kokuyor.Hafifleyince de bende hindistan cevizi ve vanilya koktu.her iki kokusu da güzel.tavsiye ederim...

daha yeni bargelledon lolita lempicka ve lolita lift aldım .. almadan önce orjinalini kokladım alıcaktım vazgeçtim çok pahalı geldi tekin acarda 190 dediler.. iyikide almamışım bargellodan lolita lempicka birebir aynısı ve aynı orjinali gibi kalıcı şok oldum orda koklayınca bu kadar aynı olduğunu tahmin etmiyordum tavsiye ederim kızlar.. Ama şunuda unutmayalım her koku her insanda aynı durmuyor teninize yakışan kokular tercih etmenizde yarar var..

Onun adı Lolita Lempicka Lift değil;

adı L de Lolita Lempicka

Bende de var harika kurabiye kokuyo :)

bende her ikisi de var.lolita lempicka L kurabiye kokan ve açık parfümde lift deniyor dimi? ben bargellodan aldım da.bir arkadaşım yurtdışından orjinalini alacak da.ondan soruyorum.lolita lempicka klasik olanı daha şekerli ve vanilya kokuyor.

Back