Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam herkese:2: eve zayıflamak için bisiklet aldım acaba bisiklet ile daha önce zayıflayan var mı yoksa kas mı yapıyor yarfdımcı olursanız çoook sevinirim:18::18::18:
canım bende aldım ama hiç zayıflatmadı, çünkü odanın bi köşesinde duruyor, bence zayıflatır canım,birde bana bi uzman bisikleti kullanırken öne doğru eğilip karnımı sıkıştırmamı tavsiye etti, göbek için çok iyiymiş bu hareket
göbeğe pek bir faydasını görmedim ben ama 3 aydır diyetle birlikte yapıyorum daha hızlı kilo verdim. uzmanlarda bisikleti kesinlikle öneriyorlar bende yaparken umutsuzca yapıyordum ama netten de biraz araştırdım çok tavsiye ediyorlar kardio sayılıyor birde o büyük bir avantaj. Bacaklarımda venöz yetmezlik sorunu çıktı doktorum bacaklarını güçlendirmen için yapman gereken tek spor yüzme ve bisiklet deyince daha bir şevkle yapıyorum her gün 1 saat binmeye çalışıyorum ardından sıkılaşmak için plates