• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bişi sorcam ???

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103
bu pıyasada satılan zayıflama haplarından kullanan varmı cok duydum ama cesaret edemedım sımdı komsumun kızı kullanıo denedınızmı hiç :):kedi:

ben lw9060 kullandım. 2 ayda 13kılo verdım. bi 4 kılom kaldı ama bıraktım artık. günde 4 tane alın yazıodu ben bı tane aldım yıne de aynı etkıyı gösterdı

ala ala yani işe yarıo 1 haftatır kullanıo bızım komsunun kızı 3 kılo verdım dıo meksika bıberi kapsulu kullanıomus sonra tekrar alınıomu kılolar?

biber hapını ben cok arastrdım ama yan etkısı coktu onun yaaa ben de bu forumu takıp edıp karar verdım. almadım da geri

elma kromu bı kac gun oylesıne kullandım,yag eritiyor mu bılmem ama ıstahımı bayagı azaltmıstı

Ticari amaç için kullanıma sunulan ürünlerin, hap, kapsül, şurup, toz vs.vs ürünlerin paylaşımı iyi niyetlede olsa tavsiyeleri kimi zaman bilinçsizce yapılmaktadır, bilinçsizce kullanılan kimyasal içerikli maddelerin kullanımı zararlı olabileceği için bu bölümde doğal ürünlerin kullanıldığı ve paylaşımının yapıldığı konulara izin verilmektedir.

Aramızda henüz çocuk sayılabilecek yaşlarda üyelerimiz de bulunmakta, bu yüzden açılan konuların dikkatli seçilerek açılmasını rica ederiz...

Back
X