Saç Rengi ve Saç Boyama bişey sormak istiyorummm

finduilas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
3
0
86
İstanbul
merhabalar. ben bişey sormak istiyorum. saç rengim siyahtı şimdi tarçının biraz koyusu gibi çok da koyu değil böyle bir renk oldu. ben küllü kumral olmasını istiyorum açık küllü kumrala boyayarak bu rengi elde edebilirmiyim? ya da tarçının üzerine hangi rengi boyayarak küllü kumral elde edebilirim? bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız teşekkür ederim. forumda böyle bi konu açılmışsa kusuruma bakmayın, forumda yeniyim. cevaplarınızı bekliyorum şmididen teşekkürler :1rolleyes::1rolleyes:

canım saçların tarçının biraz koyusu ve sen açık küllü kumral boyayarak küllü kumral renk elde edebilirmiyim diye soruyosun lmaz:

elde etmen mümkün değil..çünkü açık kumral zaten kumral ve sarının karışımı bir renk..sen tarçının üstüne onu boyadığında, şayet tutarsa boya bence çok tuhaf bir renk çıkar ortaya..bi kere tarçın rengi dediğin yoğun bakırlığın olduğu bir renk sanırım..üstüne sen yine açık bir renkle boyarsan o bakırlık veya tarçınlık kalır..sen bence üstüne küllü kumral boya direk ama ilk etapta o da akar, 2. ve hatta 3. boyamada tam anlamıyla küllü kumral bir renk elde edersin bence..

bende de kızıllıklar acıldı turuncunun bıraz koyusu gıbı su an arkadaslar,Ben acık kumral ıstıyorum acık kumralamı boyamalıyım kumrala mı yoksa ?:kedi:

merhaba bende yeniyim benim saçım karameldi dore kahveye boyadım ama hiç alakasız siyah kızıl birşey oldu şimdi 7 no ile 8 i karıştırıp boyadık ama yine koyu kahve oldu kendi saçım karamel kahve karışımı saçımın rengini nasıl açabilirim biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada kızışımın saçı turuncu:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…