Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son Değer 5 çıkmış 2 gün sonra tekrar bi kan ver bakalım eğer yükselmiş olursa hamişsindir kuzum inşallah
Beta hcg 10 ve üzeri olması lazım pozitif için
En sağdakini soruyor galiba küçüktür işaretini değil üst üste yeşil olanlarıYa birşey demek istemiyorum ama 24yasinda beta takibi yapacağına o işaret ne bı ogreneydin be yavrum! O zikzak küçüktür işareti.
Yandaki yeşil şekilleri diyor zikzak diye büyüktürü değil benceYa birşey demek istemiyorum ama 24yasinda beta takibi yapacağına o işaret ne bı ogreneydin be yavrum! O zikzak küçüktür işareti.
5 üstü diye biliyorumBeta hcg 10 ve üzeri olması lazım pozitif için
Son Değer 5 çıkmış 2 gün sonra tekrar bi kan ver bakalım eğer yükselmiş olursa hamişsindir kuzum inşallah![]()
![]()
Bu nedir peki böyle cıktı daha akşam baktırdımSon Değer 5 çıkmış 2 gün sonra tekrar bi kan ver bakalım eğer yükselmiş olursa hamişsindir kuzum inşallah![]()
![]()
Referans aralık değeriniz lab’a göre 0-10 yani gebe değilsiniz bu sonuçta. 10 üzeri olması gerek.Bu nedir peki böyle cıktı daha akşam baktırdım![]()
Çok üzgünüm ama negatifBaktırdım kuzum bak sonuç nedir
Değer 5 den küçüktür demek < bu işaret küçük işareti