F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #1 son iki gündür göğüslerimin ağrısından çalışamaz oldum sanki biri jiletle kesti.kasıklarımda bi dert seyiriyo , ağrıyo çözümünü bilen varmı ??
son iki gündür göğüslerimin ağrısından çalışamaz oldum sanki biri jiletle kesti.kasıklarımda bi dert seyiriyo , ağrıyo çözümünü bilen varmı ??
missladybird Defne'm tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.989 1.672 158 33 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #2 freiyzzaa .!.: son iki gündür göğüslerimin ağrısından çalışamaz oldum sanki biri jiletle kesti.kasıklarımda bi dert seyiriyo , ağrıyo çözümünü bilen varmı ?? Genişletmek için tıkla... Aktif bir cinsel hayatın varsa hemen bir gebelik testi yaptır derim....
freiyzzaa .!.: son iki gündür göğüslerimin ağrısından çalışamaz oldum sanki biri jiletle kesti.kasıklarımda bi dert seyiriyo , ağrıyo çözümünü bilen varmı ?? Genişletmek için tıkla... Aktif bir cinsel hayatın varsa hemen bir gebelik testi yaptır derim....
F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #3 missladybird .!.: Aktif bir cinsel hayatın varsa hemen bir gebelik testi yaptır derim.... Genişletmek için tıkla... yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo
missladybird .!.: Aktif bir cinsel hayatın varsa hemen bir gebelik testi yaptır derim.... Genişletmek için tıkla... yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo
Z zeynepfa Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 84 0 6 34 Ankara 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #4 freiyzzaa .!.: yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo Genişletmek için tıkla... kendini kandırabiliyosan o da güzel
freiyzzaa .!.: yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo Genişletmek için tıkla... kendini kandırabiliyosan o da güzel
missladybird Defne'm tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.989 1.672 158 33 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #5 freiyzzaa .!.: yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo Genişletmek için tıkla... reglin yakınsa bekle :44: ama ben dayanamazdım :18: al bi test yap benceeeeee
freiyzzaa .!.: yaa bunu söleme :) farkındayım ama regl i beklicem zaten gidip almamak için kendimi kandırıyo Genişletmek için tıkla... reglin yakınsa bekle :44: ama ben dayanamazdım :18: al bi test yap benceeeeee
H hvvhkmtk Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2014 318 10 18 34 İstanbul 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #6 reglinz yaklamış ola bilir stresli bir dönem geçirdiydeniz veyahut gebelik... regl gününz geçene kadar sabretın ardında kan testi yapmanızı tavsıye ederim.
reglinz yaklamış ola bilir stresli bir dönem geçirdiydeniz veyahut gebelik... regl gününz geçene kadar sabretın ardında kan testi yapmanızı tavsıye ederim.
F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #7 reg günüme 1 hafta var sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum