Bişektomi

hayatguzelllll06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
137
81
18
Arkadaşlar aranızda bişektomi yanak inceltme yaptıran varmı acaba ve özellikle devlet hastanelerinde .Ben eğitim araştırma hastanesine gittim başka bı bölümden ve hazır gitmisken sordum plastik cerrahına yapıyorlarmış ama fiyat sormadım bilgisi olan varmı acaba özel hastane harici fiyat aralığı nedir acaba

Arkadaşlar aranızda bişektomi yanak inceltme yaptıran varmı acaba ve özellikle devlet hastanelerinde .Ben eğitim araştırma hastanesine gittim başka bı bölümden ve hazır gitmisken sordum plastik cerrahına yapıyorlarmış ama fiyat sormadım bilgisi olan varmı acaba özel hastane harici fiyat aralığı nedir acaba
Ben yaptırdım cnm çok memnunum tavsiye ederim. Bence devlette oluncak bi işlem değil yine de sen bilirisn

Ben yaptırdım cnm çok memnunum tavsiye ederim. Bence devlette oluncak bi işlem değil yine de sen bilirisn
Ne zaman yaptirdiniz ?Ya çok istiyorum cidden çok aşırı kilolu bı yanak yapım yok ama elmacık kemiklerim de belirgin değil .sırf yüzüm boyutlansin diye istiyorum .Biraz bilgi verirmisin canım işlemi yaptirinca yüzünde şişlik oldumu sosyal hayatını etkiledimi birde fiyati nedir mesela sen ne kadar odedin özelde oldun sanırım

Ne zaman yaptirdiniz ?Ya çok istiyorum cidden çok aşırı kilolu bı yanak yapım yok ama elmacık kemiklerim de belirgin değil .sırf yüzüm boyutlansin diye istiyorum .Biraz bilgi verirmisin canım işlemi yaptirinca yüzünde şişlik oldumu sosyal hayatını etkiledimi birde fiyati nedir mesela sen ne kadar odedin özelde oldun sanırım
Benim 1 yıl oldu cnm. Valla ben çok memnun kaldım. İşlem esnasında uyuşturuyo zaten doktor, 15-20 dakika sürdü benim toplam. Hiç bişey hissetmedim. İşlem günü ağrı kesici içtim hiç ağrım olmadı. Ertesi gün biraz yüzüm şişti, 2 gün fln sürdü şişlik. Sonra inmeye başladı yavaş yavaş. Ağzını çok açamıyosum ilk birkaç gün. Sert şeyler yiyemiyosun mesela. Ben ertesi gün işe döndüm hemen. Evet özelde oldum tabii. Dr.Gaye Dikme yaptı çok rahatlatıyo zaten çok güven verici bi ortam. Fiyatı özelden yaziym gerçi şimdi artmıştır benim oldu biraz.

Banada fiyat bilgisi verir misin bende bi doktor ariyordum asagi yukari fiyatlari bilmek iyi olur diye düsünüyorum

Back