- Konu Sahibi simgemaria
-
Gecmis olsunn bu estetik isi bulasıldıgında gercekten devami gelen birşeyEvet kızlar ,geçen yıl göz kapağı estetiği olmuştum,şimdide bişektomi ve liplift yaptırdımşuan 2. Günüm ,umarım sonuçları güzel olur
Şuan çok şiş durumda ,sincap gibi görünüyorumGecmis olsunn bu estetik isi bulasıldıgında gercekten devami gelen birşey
Ben de göz kapağı estetiği oldum aklim bu aralar liplifte kayıyor..
Goruntu nasıl surec nasıldı??
Doktorunuz kimdi?istanbulda misiniz? Bisektomi de acıkcası ileride yanaklar tombikse cokme olur diye duymustum ondan cekinirdim benŞuan çok şiş durumda ,sincap gibi görünüyorumbişektomide olduğu için
Şuan çok şiş durumda ,sincap gibi görünüyorumGecmis olsunn bu estetik isi bulasıldıgında gercekten devami gelen birşey
Ben de göz kapağı estetiği oldum aklim bu aralar liplifte kayıyor..
Goruntu nasıl surec nasıldı??
Doktorum aydın Mamak,bence güzel ve problemsiz bir işlem olduDoktorunuz kimdi?istanbulda misiniz? Bisektomi de acıkcası ileride yanaklar tombikse cokme olur diye duymustum ondan cekinirdim ben
Geçmiş olsun, bişoktemi bende yaptırmayı düşünüyorum.Evet kızlar ,geçen yıl göz kapağı estetiği olmuştum,şimdide bişektomi ve liplift yaptırdımşuan 2. Günüm ,umarım sonuçları güzel olur
Yeni gördüm yorumunuzu, bende bu doktoru düşünüyordum bişoktemi için, sanırım doğru bir seçimŞuan çok şiş durumda ,sincap gibi görünüyorumbişektomide olduğu
Doktorum aydın Mamak,bence güzel ve problemsiz bir işlem oldu
Merhaba bende aydın mamağa bişektomi oldum aslında lipliftte istiorum ama iz kalmasından çok korkuyorumBugün bantları çıkardım,nerdeyse iz yok gibiresim ekleyemiyorum nedense,tıklıyorum olmuyor
SelamArkadaşlar, benimle aynı zamanlarda liplift yaptıran varsa yazabilir mi,üst dudakta ki bu gerginlik gidiyormu zamanlar, çünkü çok garip bi gülümseme şekli var gerilmeden dolayı,gülümsememiz düzelecekmi acaba
Ay umarım düzelir ya,paylaço gibi bi gülümseme var çok tuhaf görünüyor,gülmemeye çalışıyorumSelamAralık ta olmuştum ben liplift işlemi. Gülümsemediki gerginlik azalır ama tamamen gidermi bilmem Benim, azaldı ama eskiye dönmedi. Hee garip mi, degil... Ben dudak dolgusu da yaptırdım sonrasında, Rus dolgusu yaptırdım.. Belki onun etkisinde olmuş olabilir
Geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi? Memnunmusunuz yanaklarınızdan? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum nedenseBugün bantları çıkardım,nerdeyse iz yok gibiresim ekleyemiyorum nedense,tıklıyorum olmuyor
Malesef hiç memnun değilim,hiç bişey farketmedi,benle birlikte ablamda yaptırmıştı zerre kadar fark yok,doktorda umursamıyor sonucun böyle olmasını,başka doktora gittim :yüzünüzden hiç yağ alınmamış gibi görünüyor dediGeçmiş olsun. Nasılsınız şimdi? Memnunmusunuz yanaklarınızdan? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?