Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bişektemi
- Konu Sahibi Babeyzz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bişektomi hollywood yanagi yanak inceltme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yaman estetik ne zaman icin 4000 dedi..ben bugun aralik icin randevu alacaktim 5 bin dediler..
dmestetik dediginiz neresi ..instagram hesaplari varmi
emin misiniz ..oyle bir instagram hesabi yok...bisektomiyi yapab dr un ismini biliyor musunuz?
emin misiniz ..oyle bir instagram hesabi yok...bisektomiyi yapab dr un ismini biliyor musunuz?
dmd estetikmiş pardon yanlış yazmışım, Dr. adı Mert Demirel.
bende buna benzer bi konu açtım şimdi arkadaşım.amelyatsız yüz inceltme.. ben çok araştırdım bu ameliyatı vidyolarını izledim ve bana korkutucu geldi.dikişler yüzünden 1 hafta çorba ile besleniyormuşsun.bi de ödem yapıyormuş 1 hafta yüzün oturması 6 ayı alıyor diyorlar.ameliyatsız yöntemler beni cezbediyor şuan
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Bende yamanestetigi insgram dan biliyorum. Yanliz ankaradayım tavsiye edebileceginiz bi dr varmıdır.Merhabalar bişektomiyle ilgili fiyat araştırması yapıyorum, yamanestetik 4000 Tl burda bişektomi ameliyatı olan varmı acaba , ayrıca dmestetik de 3500 tl kampanya fiyatımız dedi burdada bişektomi olanlar bilgi paylaşabilirlermi lütfen?
Merhaba benim gezmediğim doktor kalmadı bu konuda en son yamanesteik Aydın Mamak hocaya bu ameliyatı oldum, genel anesteziyle yapıyor ama benim özel durumumdan dolayı local anastezi yapmak zorunda kaldı,kendisi ve ekibi inanılmaz ilgili ve güleryüzlüler özellikle asistanı Merve Hanım, hiç ağrım olmadı bugün biraz şişlik var o kadar , çok basit bi ameliyat isteyenler hiç korkulcak bir şey değil
Neden DMD ye gitmediniz? Ben konustum onlarla een guzel yani bisektomi ile beraber gamze yapiyorlar. Yaman estetik hangi fiyattan yaptilar size..malum onlarin fiyati ucan kus gibi....yerinde durmuyor hergecen gun artiyor.Merhaba benim gezmediğim doktor kalmadı bu konuda en son yamanesteik Aydın Mamak hocaya bu ameliyatı oldum, genel anesteziyle yapıyor ama benim özel durumumdan dolayı local anastezi yapmak zorunda kaldı,kendisi ve ekibi inanılmaz ilgili ve güleryüzlüler özellikle asistanı Merve Hanım, hiç ağrım olmadı bugün biraz şişlik var o kadar , çok basit bi ameliyat isteyenler hiç korkulcak bir şey değil
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Geçmiş olsuMerhaba benim gezmediğim doktor kalmadı bu konuda en son yamanesteik Aydın Mamak hocaya bu ameliyatı oldum, genel anesteziyle yapıyor ama benim özel durumumdan dolayı local anastezi yapmak zorunda kaldı,kendisi ve ekibi inanılmaz ilgili ve güleryüzlüler özellikle asistanı Merve Hanım, hiç ağrım olmadı bugün biraz şişlik var o kadar , çok basit bi ameliyat isteyenler hiç korkulcak bir şey değil
Çok geçmiş olsun ne güzel bisey ya bende yaptırmak istiyorum yanlız hiç bi dr yüz yüze görüşemedim ki. Bir cocugum var ikinci de olsun yine kilo alırım yanaklarim dolar die beklemedeyim. Öyle bişey yoksa hemen de yatırabilirim. Acaba maliyeti ne ödediniz.Merhaba benim gezmediğim doktor kalmadı bu konuda en son yamanesteik Aydın Mamak hocaya bu ameliyatı oldum, genel anesteziyle yapıyor ama benim özel durumumdan dolayı local anastezi yapmak zorunda kaldı,kendisi ve ekibi inanılmaz ilgili ve güleryüzlüler özellikle asistanı Merve Hanım, hiç ağrım olmadı bugün biraz şişlik var o kadar , çok basit bi ameliyat isteyenler hiç korkulcak bir şey değil
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Merhaba Dmd estetik dediğiniz yer istanbuldami acaba ne kadar fiyata yapiyolarki. Bir de bilgin varmı yanaklar cok kilo alsak tekrar yaglaniyomuNeden DMD ye gitmediniz? Ben konustum onlarla een guzel yani bisektomi ile beraber gamze yapiyorlar. Yaman estetik hangi fiyattan yaptilar size..malum onlarin fiyati ucan kus gibi....yerinde durmuyor hergecen gun artiyor.
Yok bana bi kere fiyat verdiler 4000 TL ve konuşun çok anlayışlılar,başka bi fiyat almadım.zaten gidip görüşünce anlayacaksınız,Dmd estetik karşıda benim oturduğum yere çok uzak kalıyor ve tek bir resim vardı sitelerinde, bu işte pratik önemli diye düşündüm o yüzden yamanestetiktr yaptırdım ve cok mutluyum bugün 3. Günüm şişler yavaş yavaş iniyor,hiç agrım yok yavas yavas yemek yemeğe başladım.Neden DMD ye gitmediniz? Ben konustum onlarla een guzel yani bisektomi ile beraber gamze yapiyorlar. Yaman estetik hangi fiyattan yaptilar size..malum onlarin fiyati ucan kus gibi....yerinde durmuyor hergecen gun artiyor.
Görüştüğüm kişşler arasında çok ilgili Ankarada bir doktor vardı fiyatıda 2500 dü istanbul’a arada geliyor ben beklemek istemediğim için kendisine yaptırmadım ama sayfasında onunda baya örnekler var ve ona bişektomi olan bi hastaylada görüştüm çok memnundu, instagramda adresi “ surgicaltouch”Bende yamanestetigi insgram dan biliyorum. Yanliz ankaradayım tavsiye edebileceginiz bi dr varmıdır.
Hoşçakalın
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Çok sevindim hadi bakalım ne güzel erken toparlicaksin demekki maşallah diyelim. Memnun kaldin yani yaman estetik ten fiyat konusu biraz bana birazda fazla geliyo 4 5 bin alınan yağı dudaklara fln enjekte etse iyide 15 dk operasyon sen ne düşünüosun değiyomu :)Yok bana bi kere fiyat verdiler 4000 TL ve konuşun çok anlayışlılar,başka bi fiyat almadım.zaten gidip görüşünce anlayacaksınız,Dmd estetik karşıda benim oturduğum yere çok uzak kalıyor ve tek bir resim vardı sitelerinde, bu işte pratik önemli diye düşündüm o yüzden yamanestetiktr yaptırdım ve cok mutluyum bugün 3. Günüm şişler yavaş yavaş iniyor,hiç agrım yok yavas yavas yemek yemeğe başladım.
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Bi bakım bak bu fiyat makul hem ankarada çok saol haberdar et ara sıra durumundan motive oluyoruz ıyi haberler alınca görüşürüz:)Görüştüğüm kişşler arasında çok ilgili Ankarada bir doktor vardı fiyatıda 2500 dü istanbul’a arada geliyor ben beklemek istemediğim için kendisine yaptırmadım ama sayfasında onunda baya örnekler var ve ona bişektomi olan bi hastaylada görüştüm çok memnundu, instagramda adresi “ surgicaltouch”
Hoşçakalın