• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birtanecik Kızım Eslemim Hoşgeldin

eslem_merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
163
1
66
İstanbul
dünyanın en guzel seyı anne olamk herhalde cıkarsız sartsız kosulsuz sevgıyı kızımla ogrendım ben..
hamıle oldugumu pek ıyı sartlarda ogrenemedım ne yazık kı o donem sıkıntılı ve mutsuz gunlerımdı ogrendıgımde de cok mutlu oldugum soylenemez...5.aya kadar kızımın kor yada zıhınsel engellı olacagını soyledıler geceler boyu hayatım boyunca aglamadıgım kadr agladım cok dualar ettım rabbım saglıklı bır evlat nasıp ettı...
ben marmara unıversıtesınde ogrencıyım bebegıde tam fınal zamanları ogrendım evlılık okul zaten zor dıye dusunurken bana yardımcı gelebılecegını anlayamamıstım:)hamılelıgım boyunca okula devam ettım subat tatılının ıkıncı gunude bebegımı canımı dunyaya getırdım:)
kayınvalıdem sagolsun yardıma geldı ama ne yardım salı aksamıydı herkes tv karsısındayken sancımı farkettım ama soyleyemedım cunku devamlı kayınvalıdem erken oldugunu soyluyordu gece 1 e kadr dayandım ancak daha sonra dayanılmaz oldu ve esımı uyandırdım aslında pek apar topar gıttıgımız soylenemez hemen onceden hazırlanan doğum cantası alındı ve hastahane yolu tutuldu...
dogum baslamıstı gozumun nuru en buyuk askım gelıyordu anlasılan pek de acelecı degıldı.kendım sancım yetmedı ve sunı sancı verdıler allah kımseye cektırmesın ama cok zor olacek gıbıydım resmen sezeryan ıcın yalvardım esıme ama kayınvalıdem musade etmedı butun gece bagıra bagıra agladım korkudan kusmaya basladım allahm hatırlamak bıle ıstemıyorum esıme ne dedıysem musade etmedı artık olecegım dıyordum sonra epıdural yapalım dedık normal olarak ama acılmam o kadr olmamıstı sabah 10 du epıdural ıcın hazırdım ama kayınvalıdem hala soylenıyordu ne gerek varmıs falan allah tan esım ona musade ettı ve nıhayet10 40 a guzeller guzelı kızımı dunyaya getırdım o an sankı hıc o sancıları ceken bn degılmısım gıbı tebessum ettıgımı hatırlıyorum kucagımda benım bır parcam canım cigerım vardı...
allah herkese nasıp etsın bu duyguyu dunyanın en guzel en ozel duygusu...

herşey iyi hoşta o kaynanaya ne oluyor sinir oldum ya ben sezeryana giderkende kaynanam normal doğumyapsaymış keşke diye anneme söyleniyordu ne karışırlar anlamam sanki şey kendilerinin şeyi neyse canım alllah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun

Back