birsürü şey arıyorum,dvd film,cüzdan,platform,tava vs...

Bende babyliss saç maşası var sadece 1 kere kullandım canım ama saçım uzun olduğu ve maşa ince olduğu için kalın maşa alıp onu kullandığım için bu duruyor evde.

Elimdeki dvdler de bunlar. Maşa ve dvdler hepsi 30 tl.

Canim cuzdan hic kullanilmadi isiktan okadar parlak cikmis ama koyu siyah renkte, cok gozlu gordugun gibi. 10tl.
Sac masam da arzumun su dalgasi icin bilhassa iyi oluyor ve duzlestirici olarak kullaniliyor gordugun gibi yine onu da fotografladim senin icin, iki turlu kullaniliyor yani.yenisi hediye geldigi icin satiyorum evkurdan aldim 110liraya hala taksidini oduyorum :) 20tl olur o da mesaj atabilirsin

Canim cuzdan hic kullanilmadi isiktan okadar parlak cikmis ama koyu siyah renkte, cok gozlu gordugun gibi. 10tl.
Sac masam da arzumun su dalgasi icin bilhassa iyi oluyor ve duzlestirici olarak kullaniliyor gordugun gibi yine onu da fotografladim senin icin, iki turlu kullaniliyor yani.yenisi hediye geldigi icin satiyorum evkurdan aldim 110liraya hala taksidini oduyorum :) 20tl olur o da mesaj atabilirsin

Fotograflari unutmusum simdi oldu ^_^

bende mac pudra ve allık var nerdeyse sıfır bir kere surdum daha rengi tutmqdıgından duruyor öyle hatta ruj da var
dolgulu bikini 40 beden ve dvd film de cok sayıda özel aradıgın birseyler var mı

kızlar teşekkürederim ama benim istediğim bu maşa değil,bende bundan var benim istediğim wag maşa,hani maşa kısmı tırtıllı olan,saça su dalgası şekli verenden istiyorum.ama çok teşekkürler yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…