- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi yamukprenses
ben 38ım tam oluyor bana 28 veden gıbıcanım pantolon kaç beden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 38ım tam oluyor bana 28 veden gıbıcanım pantolon kaç beden?
ben 38ım tam oluyor bana 28 veden gıbı
kackılosunboyunkaco zaman bana olmaz canım,ben sadece lcw de 28 giyiyorum birde kotonda 29.yoksa göbekte takılıyor.![]()
kızlar ihtiyacım olan birsürü şey var,umarım sizlerde bulurum,sırasıyla yazıyorum;
siyah cüzdan
dvd filmler
beyaz renk platform ayakkabı(39 no)
büyük karnıyarık tavası
boyanabilen koyu kahve kahkül
katı meyve sıkacağı
ayak masaj aleti(watsonslarda satılanlardan)
krem rengi tüylü yolluk şeklinde küçük halı(halı dediğim eni 1 boyu 2 metre gibi yada daha küçük)
siyah uzun straplez elbise
mac fondoten ve pudra
wag maşa
yırtık kot(30 beden giyiyorum ama lcw de 28)
dolgulu bikini
valla hepsini yazdım,istediklerimi bulursam mutlaka alırım.hadi kızlar bir el atıverin.
![]()
Canim cuzdan hic kullanilmadi isiktan okadar parlak cikmis ama koyu siyah renkte, cok gozlu gordugun gibi. 10tl.
Sac masam da arzumun su dalgasi icin bilhassa iyi oluyor ve duzlestirici olarak kullaniliyor gordugun gibi yine onu da fotografladim senin icin, iki turlu kullaniliyor yani.yenisi hediye geldigi icin satiyorum evkurdan aldim 110liraya hala taksidini oduyorum :) 20tl olur o da mesaj atabilirsin
kızlar ihtiyacım olan birsürü şey var,umarım sizlerde bulurum,sırasıyla yazıyorum;
siyah cüzdan
dvd filmler
beyaz renk platform ayakkabı(39 no)
büyük karnıyarık tavası
boyanabilen koyu kahve kahkül
katı meyve sıkacağı
ayak masaj aleti(watsonslarda satılanlardan)
krem rengi tüylü yolluk şeklinde küçük halı(halı dediğim eni 1 boyu 2 metre gibi yada daha küçük)
siyah uzun straplez elbise
mac fondoten ve pudra
wag maşa
yırtık kot(30 beden giyiyorum ama lcw de 28)
dolgulu bikini
valla hepsini yazdım,istediklerimi bulursam mutlaka alırım.hadi kızlar bir el atıverin.
![]()
Canim cuzdan hic kullanilmadi isiktan okadar parlak cikmis ama koyu siyah renkte, cok gozlu gordugun gibi. 10tl.
Sac masam da arzumun su dalgasi icin bilhassa iyi oluyor ve duzlestirici olarak kullaniliyor gordugun gibi yine onu da fotografladim senin icin, iki turlu kullaniliyor yani.yenisi hediye geldigi icin satiyorum evkurdan aldim 110liraya hala taksidini oduyorum :) 20tl olur o da mesaj atabilirsin
Bende babyliss saç maşası var sadece 1 kere kullandım canım ama saçım uzun olduğu ve maşa ince olduğu için kalın maşa alıp onu kullandığım için bu duruyor evde.
Elimdeki dvdler de bunlar. Maşa ve dvdler hepsi 30 tl.Eki Görüntüle 1108881